„KKV-fejlesztésünk térképe” műhelymunka

Improving Job Opportunities
November 6, 2019
Az INTERREG Európa Program társfinanszírozásával megvalósuló FFWD – Fast Forward Europe projekt célja a kis- és középvállalkozások (KKV-k) versenyképességének támogatása.

A 7 ország nemzetközi együttműködésben megvalósuló, idén harmadik évét záró projekt célja a hazai KKV-k versenyképességének fejlesztése, ezen belül üzleti akcelerációs (felgyorsító) modellek kidolgozása és adaptálása, finanszírozási forrásokhoz való hozzáférés és a vállalkozások nemzetközi piacra lépésének elősegítése.

A legközelebbi stakeholder találkozóra 2019. november 6-án kerül sor „KKV-fejlesztésünk térképe” címmel meghívásos alapon, ahol az alábbi kérdésekre fókuszálva fogunk válaszokat keresni:

  • Melyik intézmény milyen szolgáltatásokat nyújt és milyen típusú kkv-knak?
  • Milyen támogatási formákat alkalmazunk és mi alapozza meg ezek szükségességét, indokoltságát?
  • Milyen tapasztalataink vannak: mit látunk lehetséges további igénynek, fejlesztési lehetőségnek?
  • Hogyan kapcsolódunk egymáshoz és hogyan kapcsolódhatnánk?

Célunk, hogy megszülessen egy közös kkv-szolgáltatási térkép, amely láttatja azt, hogy mely intézmény mivel foglalkozik, kiknek nyújt és milyen típusú szolgáltatást a hazai környezetben.

FEL-VÁLLAL PROJEKT
100%-ban finanszírozott, rugalmas foglalkoztatási pályázat KKV-nak. Tervezetten 2016. december elsejével nyílik meg a kkv-k számára az a 100%-ban támogatásból finanszírozott GINOP-5.3.2. pályázat. A projekt 3,1-15 millió Ft értékben támogatja a kis- és ...
Kálmán Edina
professional leader
Tel: +3613122213
Email: kalman@ifka.hu
Date of Project End:February 15, 2018
Participant:KKV szektor
Type:Hungarian
MUNKA KISGYERMEKKEL
Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. Munka kisgyermekkel program (MUKI) nevet viselő projektje az Új Széchenyi Terv által támogatva 2012 májusa és 2014 augusztusa között.
Kálmán Edina
professional leader
Tel: +3613122213
Email: kalman@ifka.hu
Date of Project End:
Participant:kisgyermekeseket alkalmazó vállalatok
Type:Hungarian
MICROPOL
A nemzetközi program célja a távmunka-állomások létesítése és népszerűsítése, illetve azok széles körű alkalmazásával kapcsolatban szakmapolitikai ajánlások megfogalmazása.
Kálmán Edina
professional leader
Tel: +3613122213
Email: kalman@ifka.hu
Date of Project End:
Participant:vidéki régiók
Type:nemzetközi
EFOP-1.2.9: Család- és KarrierPontok (CSKP)
A pályázat fő célja a foglalkoztathatóság fejlesztése egyrészt a munkáltatói kultúra fejleszté-sével, másrészt a családok támogatásával, kiemelten a nők családi szerepének segítésével. Az országosan nemrég megalakult 71 Család- és KarrierPontból az IFKA ...
Kálmán Edina
professional leader
Tel: +3613122213
Email: kalman@ifka.hu
Date of Project End:March 31, 2021
Participant:Unnamed
Type:Hazai
| 1 / 1 |
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.