FEL-VÁLLAL PROJEKT

Details

A projekt címe: FEL-VÁLLAL – FELelős VÁLLALkozások a rugalmas foglalkoztatásért
A projekt azonosító száma: GINOP-5.3.1-14-2014-00010
A kedvezményezett neve: IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.
A szerződött támogatás összege: 154 188 454 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

A projekt konzorciumvezetője az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.
Konzorciumi partnerek: MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. Kontakt Alapítvány.
A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2017.06.30.

A projekt tartalmának bemutatása: A FEL-VÁLLAL projektben azt vállalatuk, hogy 3500 munkavállalót foglalkoztató KKV-kört világítunk át, és teszünk számukra előre mutató javaslatot arra, hogy hogyan szervezhetnék munkájukat rugalmasabban és hatékonyabban, milyen fejlesztési, képzési és egyéb elemekkel (IKT fejlesztések) gazdagíthatják szervezeti működésük palettáját ennek érdekében.
A projektben különös hangsúlyt kapott a rugalmas foglalkoztatás mélyebb megértésének, háttértényezőinek strukturált ábrázolása azért, hogy a vállalatnál megvalósuló, előre mutató változások hosszú távon verhessenek gyökeret az adott szervezetben. Ezért azoknak a KKV-knak, amelyek minket választottak - az egységes, közös módszertani átvilágítási elemeken túl - lehetősége volt egyben és komplex szerkezetben látni az őket személyesen érintő gazdasági és szervezeti tényezőket is, ezzel a HR-területet mintegy beágyazottan és stratégiai fókuszában szemlélve.
 

FEL-VÁLLAL PROJEKT
A projekt címe: FEL-VÁLLAL – FELelős VÁLLALkozások a rugalmas foglalkoztatásért A projekt azonosító száma: GINOP-5.3.1-14-2014-00010 A kedvezményezett neve: IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. A szerződött támogatás összege: 154 188 454 Ft A támogatás mértéke ...
Date of Project End:June 30, 2017
Participant:KKV szektor
Type:Hungarian
MUNKA KISGYERMEKKEL
Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. Munka kisgyermekkel program (MUKI) nevet viselő projektje az Új Széchenyi Terv által támogatva 2012 májusa és 2014 augusztusa között.
Stefkó Judit
HR tanácsadó, tréner, projektkoordinátor
Tel: +36306086592
Email: stefko@ifka.hu
Date of Project End:
Participant:kisgyermekeseket alkalmazó vállalatok
Type:Hungarian
MICROPOL
A nemzetközi program célja a távmunka-állomások létesítése és népszerűsítése, illetve azok széles körű alkalmazásával kapcsolatban szakmapolitikai ajánlások megfogalmazása.
Horváth-Karip Krisztina
szervezetfejlesztő, közgazdász, jó gyakorlat szakértő
Tel: +36709071746
Email: karip@ifka.hu
Date of Project End:
Participant:vidéki régiók
Type:nemzetközi
EFOP-1.2.9: Család- és KarrierPontok (CSKP)
A pályázat fő célja a foglalkoztathatóság fejlesztése egyrészt a munkáltatói kultúra fejleszté-sével, másrészt a családok támogatásával, kiemelten a nők családi szerepének segítésével. Az országosan nemrég megalakult 71 Család- és KarrierPontból az IFKA ...
Horváth-Karip Krisztina
szervezetfejlesztő, közgazdász, jó gyakorlat szakértő
Tel: +36709071746
Email: karip@ifka.hu
Date of Project End:March 31, 2021
Participant:Unnamed
Type:Hazai
| 1 / 1 |
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.