PiacTárs

Details

Kiemelt projekt a társadalmi vállalkozások ösztönzésére a fenntartható és versenyképes szociális gazdaság érdekében GINOP-5.1.2-15-2016-00001.

Kiemelt projekt a társadalmi vállalkozások ösztönzésére a fenntartható és versenyképes szociális gazdaság érdekében GINOP-5.1.2-15-2016-00001.

A „PiacTárs” kiemelt projektet az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. és az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. konzorciumi együttműködésben valósítja meg. A projekt célja a társadalmi célú vállalkozások dinamizálása és stabilizálása – piacképes termékek és szolgáltatások előállításának ösztönzése révén, fenntartható üzleti modell alapján – tartós foglalkoztatási lehetőségek létrehozása érdekében.

A „PiacTárs” kiemelt projekt keretében az IFKA NKft. feladata hogy a GINOP-5.1.3 pályázati konstrukció keretében vissza nem térítendő forrásokra pályázni kívánó társadalmi vállalkozások projektötleteit az általa kidolgozott egységes és közzétett szempontrendszer és módszertan alapján üzleti és társadalmi hasznosság szempontjából előminősítse. Az előminősítésen megfelelt társadalmi vállalkozások számára az IFKA NKft. minősítő tanúsítványt állít ki, míg a szükséges pontszámot nem elérő projektötletek számára az IFKA NKft. online fejlesztésben és kontaktórás fejlesztést biztosít a megfelelő üzleti és társadalmi szemlélet kialakítása érdekében, majd a fejlesztett projektterveket újra minősíti, s az előminősítésen megfelelt társadalmi vállalkozások számára minősítő tanúsítványt állít ki. A minősítő tanúsítvánnyal rendelkező társadalmi vállalkozások pályázhatnak a GINOP-5.1.3-16 pályázati konstrukcióra. A minősítési folyamattal kapcsolatban további információ a következő e-mail címen kérhető.

A „PiacTárs” kiemelt projekt keretében az OFA NKft. valamennyi pályázó társadalmi vállalkozás számára biztosít olyan szakmai szolgáltatásokat (tanácsadások, szakterületi tanácsadások, mentorálás, tudásbővítő rendezvények, hálózatosodást támogató rendezvények, társadalmi vállalkozási sztenderdek kialakítása és bevezetése, projektlátogatások, piaci jelenlétet erősítő online szolgáltatások, szakmai kiadványok, stb.), melyek versenyképes, fenntartható piaci működésüket segítik. A kiemelt projekt szolgáltatásaival kapcsolatos kérdéseiket a e-mail címre várjuk.

Hogyan lehet a GINOP-5.1.3-16 pályázaton történő részvételhez szükséges minősítő tanúsítványt megszerezni?

A pályázni kívánó vállalkozásoknak a „PiacTárs” kiemelt projekt keretében az IFKA NKft. által biztosított online felületen kell projektterveiket benyújtaniuk a honlapon A minősítési folyamat és a minősítési szempontrendszer részletes leírása letölthető innen .

| 1 / 1 |
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.