Social(i)Makers - Szociális Innováció Akadémia - Társadalmi innováció és a szakpolitikák tréning

International Relations
December 11, 2018
Hogyan válhat a szakpolitikai környezet a szociális innováció egyik motorjává? Megújíthatóak-e maguk a szakpolitikai döntéshozatali folyamatok, azaz hatékonyabbá és ...

MEGHÍVÓ

Hogyan válhat a szakpolitikai környezet a szociális innováció egyik motorjává? Megújíthatóak-e maguk a szakpolitikai döntéshozatali folyamatok, azaz hatékonyabbá és eredményesebbé válhatnak-e társadalmilag innovatív módszerek alkalmazásával? Miben és hogyan lehet partner a szakpolitika és a döntéshozó az innovációd támogatásában, és érintettként hogyan tudsz Te is hatni a döntéshozatali folyamatokra?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ az IFKA és a BKIK által közösen megrendezésre kerülő Szociális Innovációs Akadémia most szombati "Társadalmi innováció és a szakpolitikák" c. ingyenes tréningjén.

Trénerünk Kogon Zsófia, szociálpolitikus, üzleti tanácsadó, 2010-óta foglalkozik társadalmi vállalkozások fejlesztésével, üzleti terv készítéssel, projektek szakmai kivitelezésével.

A Társadalmi innováció és szakpolitikák tréning áttekinti a szociális innováció és szakpolitikai környezet viszonyát, kölcsönhatását. A résztvevők gyakorlati feladatokon keresztül beazonosíthatják a saját innovációs modelljüket-annak viszonyát a különböző döntéshozó és szakpolitikai ágakhoz, feltérképezhetik, hogy a szakpolitika hogyan tudja a társadalmi vállalkozásukat vagy egyéb társadalmi innovációs ötletüket előre lendíteni. A résztvevő döntéshozók képet kapnak arról hogyan tudnak nyitni az állampolgárok igényeire és szükségleteire. A képzés hasznos mindazoknak is, akik azt szeretnék, ha az általuk képviselt innováció széles körben elterjedne és beépülne a szakpolitikai szabályzás rendszerébe.

Regisztráljon még ma! *


* Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A regisztrációs lap kitöltéséhez kattintson IDE.

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.