Social(i)Makers - Szociális Innováció Akadémia - Társadalmi innováció és a szakpolitikák tréning

Nemzetközi kapcsolatok
2018. december 11.
Hogyan válhat a szakpolitikai környezet a szociális innováció egyik motorjává? Megújíthatóak-e maguk a szakpolitikai döntéshozatali folyamatok, azaz hatékonyabbá és ...

 

MEGHÍVÓ

Hogyan válhat a szakpolitikai környezet a szociális innováció egyik motorjává? Megújíthatóak-e maguk a szakpolitikai döntéshozatali folyamatok, azaz hatékonyabbá és eredményesebbé válhatnak-e társadalmilag innovatív módszerek alkalmazásával? Miben és hogyan lehet partner a szakpolitika és a döntéshozó az innovációd támogatásában, és érintettként hogyan tudsz Te is hatni a döntéshozatali folyamatokra?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ az IFKA és a BKIK által közösen megrendezésre kerülő Szociális Innovációs Akadémia most szombati "Társadalmi innováció és a szakpolitikák" c. ingyenes tréningjén.

Trénerünk Kogon Zsófia, szociálpolitikus, üzleti tanácsadó, 2010-óta foglalkozik társadalmi vállalkozások fejlesztésével, üzleti terv készítéssel, projektek szakmai kivitelezésével.

A Társadalmi innováció és szakpolitikák tréning áttekinti a szociális innováció és szakpolitikai környezet viszonyát, kölcsönhatását. A résztvevők gyakorlati feladatokon keresztül beazonosíthatják a saját innovációs modelljüket-annak viszonyát a különböző döntéshozó és szakpolitikai ágakhoz, feltérképezhetik, hogy a szakpolitika hogyan tudja a társadalmi vállalkozásukat vagy egyéb társadalmi innovációs ötletüket előre lendíteni. A résztvevő döntéshozók képet kapnak arról hogyan tudnak nyitni az állampolgárok igényeire és szükségleteire. A képzés hasznos mindazoknak is, akik azt szeretnék, ha az általuk képviselt innováció széles körben elterjedne és beépülne a szakpolitikai szabályzás rendszerébe.

Regisztráljon még ma! *


* Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A regisztrációs lap kitöltéséhez kattintson IDE. 

Hírek

Nemzetközi kapcsolatok
„Társadalmi innováció és hatásmérés a foglalkoztatásban” szakmai konferencia
2019. október 29.
Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara közösen 2019. november 14-én országos szintű konferenciát szervez az Interreg Central Europe programban megvalósított Social(i)Makers projekt keretében.
Nemzetközi kapcsolatok
Év végén zárul az FFWD projekt első szakasza
2019. június 28.
Az INTERREG Európa Program társfinanszírozásával megvalósuló FFWD – Fast Forward Europe projekt célja a kis- és középvállalkozások (KKV-k) versenyképességének támogatása.
Nemzetközi kapcsolatok
FFWD projektünk 5. Regionális stakeholder találkozója Budapesten
2019. június 5.
2019. május 31-én került megrendezésre az FFWD projekt 5. stakeholder találkozója az IFKA központjában...
Nemzetközi kapcsolatok
Elkészült a ChemMultimodal projektünk akcióterve
2019. május 28.
A ChemMultimodal projekt 2016 júniusától 2019 májusáig terjedő időtartamban azért jött létre, hogy propagálja a...
Nemzetközi kapcsolatok
SIV - Social Impact Vouchers Interreg Central Europe projekt
2019. március 28.
Az IFKA közreműködő partnerként megkezdte a SIV - Social Impact Vouchers projekt megvalósítását...
Nemzetközi kapcsolatok
Nemzetközi FFWD projekttalálkozó Torinóban
2019. március 27.
2019. március 20-án az IFKA mint magyar FFWD projektpartner vett részt a Nemzetközi Növekedés Mentorprogramjának mesterkurzusán..
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.