Értékeink
Értékeink

Tevékenységeinket a stabilitás és kiszámíthatóság, biztonság, valamint nagyfokú alkalmazkodóképesség és pro-aktivitás jellemzi, amely többek között a támogató, felelős irányításnak, elkötelezett és felkészült vezetésnek, munkatársaknak köszönhető.  

Stabilitás: tevékenységeink az Alapító Okirat szerint megmaradtak, fejlődtek. Szervezetünk értékhordozó és értékformáló mindennapi működése során  

Kiszámíthatóság: az IFKA 1990 óta megbízható szakmai és gazdasági partner, munkatársai számára tervezhető, biztonságos alapot jelent, amely háttere a hosszú távú, közös gondolkodásnak  

Biztonság: a gondos gazdálkodásnak és sikeres szakmai tevékenységeknek köszönhetően az IFKA nemcsak megőrizte, hanem gyarapította is vagyonát. A vagyon jelentette pénzügyi hátteret maximálisan kiaknázva, alapítói célokra fordítva a hazai és nemzetközi projektjeinek bevételéből képes közhasznú tevékenységeinek költségeit fedezni  

Pro-aktivitás: az IFKA önállóan keresi és találja meg a közhasznú feladatok és célok eléréséhez vezető utat és eszközöket.  

Integráció: az IFKA kommunikációs politikájának, szakmai-gazdasági diplomáciájának és felkészült munkatársainak köszönhetően mind az államigazgatással, mind a felsőoktatással, kutatóintézményekkel, mind a vállalatokkal vagy azok érdekképviseleti szervezeteivel stabil, aktív, működő kapcsolatot ápol.

Hírek

Primary Menu
Magyar Multi Program – Nemzetközi Zárókonferencia
2023. március 29.
2023. március 29-én az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. megszervezte az általa kezelt Magyar Multi Program nemzetközi zárókonferenciáját. A program a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében valósult meg.
Primary Menu
Székhelyváltozás
2023. március 17.
Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. 2023. március elsején új székhelyre költözött.
Primary Menu
KAÜ karbantartás március 7-én 22 órától
2023. március 3.
Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a NISZ Zrt. a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) szolgáltatáson karbantartást végez 2023. március 7-én 22:00 órától 2023. március 8-án 02:00 óráig.
Primary Menu
Március 2-án korlátozottan érhető el az ügyfélszolgálat
2023. március 1.
Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk 2023.03.02-án technikai okok miatt korlátozottan lesz elérhető.
KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program
Az IFKA vette át a KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program 2022-2023 lebonyolítását az NFFKÜ-től
2023. február 15.
A KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program 2022-2023 lebonyolítását 2023. február 14-től az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. vette át az NFFKÜ - Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt.-től.
Primary Menu
Tájékoztatás átadott projektekről
2022. december 20.
Novemberben a Neumann János Nonprofit Kft. vette át több program kezelését az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.-től.
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.