Elindult a VEKOP 1.2.7-20 pályázat előminősítése

Iparfejlesztés
2021. február 5.
Megnyílt a Közép-magyarországi régió területén divat- és dizájnipari vállalkozásokat támogató pályázat előminősítése, és a beérkező igények függvényében február 15-én 18.00 óráig lesz elérhető.

Magyarország kormányának célja a divat- és designipari tervező-gyártó kkv-k megújulását elősegítő technológiai fejlesztések támogatása, ezzel működésük és munkahelymegtartó, valamint jövedelemtermelő képességük megerősítése. A támogatás révén a hazai divat- és designipar fejlődni képes és fejlődni akaró vállalkozásai olyan beruházásokat hajthatnak végre, amelyekkel egyidőben, mint ágazati szereplők középtávon megerősödhetnek, és a kiélezett és erőforrásigényes nemzetközi versenyben is profitábilisan, fejlődőképesen működnek tovább, valamint exportjuk növelése mellett a nemzetközi digitális jelenlétük és ismertségük is növekedik.

A VEKOP-1.2.7-20 kódszámú, „Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című felhívás keretében kizárólag a Közép-magyarországi régió területén megvalósuló fejlesztések támogathatók. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 3 milliárd Ft. A sikeres pályázat belépési feltétele a „Divat- és Dizájnipari kkv-k fejlesztéseinek támogatása Előminősítési Tanúsítvány” megszerzése.

Az előminősítési kérelem rögzítése két fázisban történik. Először a cégadatok és a belépési kritériumok kitöltése szükséges, amely szakaszon az űrlapokra vonatkozó ellenőrzések lefutása utána lehet továbblépni. Ezen a ponton az alap jogosultsági kritériumok szerint az előminősítést kérelmező vagy megfelel, vagy elutasításra kerül. Amennyiben az előminősítést kérelmező megfelelt, megnyílik számára a előminősítési pályázat valamennyi további, szakmai kritériumokra vonatkozó kitöltendő felülete.

A szakmai előminősítés ügyfélszolgálatának elérhetősége: +36 30 135 75 05; info@divatdesignpalyazat.ifka.hu Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9.00 és 15.00 között áll rendelkezésre.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.