DanubeChance2.0 projekt - Hogyan vigyázzunk a vállalatok egészségére?

Nemzetközi kapcsolatok
2020. április 3.
A Korai Figyelmeztetés és Támogatás Rendszer (Early Warning Mechanism) - mely krízishelyzetben lévő vállalkozások számára nyújt segítséget, hazai bevezetését készíti elő az IFKA munkacsoportja.
A DanubeChance2.0 projekt keretében 2020. április 1-jén egy olyan oktatási program valósult meg - konferenciabeszélgetés keretében, illeszkedve a jelenlegi járványügyi helyzethez – , amely a vállalatok egészségét helyezte központba. A résztvevő szakértők és szakpolitikusok a krízisben lévő vállalkozások támogatási lehetőségeit, és a Korai Figyelmeztetés és Támogatás Rendszert (Early Warning Mechanism) tekintették át. 
 
Az online workshopon („Hogyan vigyázzunk a vállalatok egészségére? Workshop és képzés szakértőknek és szakpolitikusoknak a krízisben lévő vállalkozások támogatásáról.”) bemutatásra került a Korai Figyelmeztetés és Támogatás Rendszer (Early Warning Mechanism), amely a krízishelyzetben lévő vállalkozások számára nyújt segítséget. A résztvevők részletesen elemezték, hogyan lehet a leghatékonyabban támogatni a krízisben lévő vállalkozásokat az akut válsághelyzetben is, valamint hosszútávon is ezzel az eszközzel. Az új rendszer mihamarabbi magyarországi bevezetésének feltétele a program bemeneti követelményeinek pontos kidolgozása, amelyet erre szabott munkacsoport koordinál.
 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.