DanubeChance2.0 projekt - Hogyan vigyázzunk a vállalatok egészségére?

International Relations
April 3, 2020
A Korai Figyelmeztetés és Támogatás Rendszer (Early Warning Mechanism) - mely krízishelyzetben lévő vállalkozások számára nyújt segítséget, hazai bevezetését készíti elő az IFKA munkacsoportja.
A DanubeChance2.0 projekt keretében 2020. április 1-jén egy olyan oktatási program valósult meg - konferenciabeszélgetés keretében, illeszkedve a jelenlegi járványügyi helyzethez – , amely a vállalatok egészségét helyezte központba. A résztvevő szakértők és szakpolitikusok a krízisben lévő vállalkozások támogatási lehetőségeit, és a Korai Figyelmeztetés és Támogatás Rendszert (Early Warning Mechanism) tekintették át. 
 
Az online workshopon („Hogyan vigyázzunk a vállalatok egészségére? Workshop és képzés szakértőknek és szakpolitikusoknak a krízisben lévő vállalkozások támogatásáról.”) bemutatásra került a Korai Figyelmeztetés és Támogatás Rendszer (Early Warning Mechanism), amely a krízishelyzetben lévő vállalkozások számára nyújt segítséget. A résztvevők részletesen elemezték, hogyan lehet a leghatékonyabban támogatni a krízisben lévő vállalkozásokat az akut válsághelyzetben is, valamint hosszútávon is ezzel az eszközzel. Az új rendszer mihamarabbi magyarországi bevezetésének feltétele a program bemeneti követelményeinek pontos kidolgozása, amelyet erre szabott munkacsoport koordinál.
 
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.