Konfliktuskezelési és időgazdálkodási tréning Pécsett

Szervezetfejlesztés
2019. április 26.

 

2019 április 24-én egy konzorciumi partnerünk számára tartottunk konfliktuskezelési és időgazdálkodási tréninget, méghozzá trénerek számára. A nap célja az volt, hogy a hasznosítható tudás átadásán kívül, a résztvevők számára módszertant is adjunk, mely nem csupán a munkatársak együttműködését javítja, hanem a tréneri eszköztárukat is bővítheti.

A IFKA trénereinek benyomását arról, hogy mennyire sikeres napot zártunk a csoporttal, visszaigazolták a résztvevők is:

"Köszönöm a tegnapi napot, résztvevőként és trénerként is nagyon sokat adott. Az IFKA trénere nagyon jól ötvözte az elméleti és gyakorlati részt, jó dinamikája volt az egésznek. A résztvevők bevonásában is profi volt.”

„Én személy szerint azt el tudom mondani, hogy - különösen a konfliktus kezelési rész - sok olyan dologra világított rá, ami már korábban is felvetődött bennem, nagyon hasznos volt önismereti szempontból. Még este is gondolkodtam a dolgokon :)  Ja és .. én az vagyok, aki rosszul van a tréningektől. Edina mondta egyszer, hogy ti milyen jók vagytok és mindenki élvezi a tréningeiteket, akkor is, ha nulla kedvvel áll hozzá, akkor ezt erősen kétkedve fogadtam. De be kell valljam, hogy engem is sikerült "betörni". Köszönöm az élményt és az útravalókat.”

„Szeretném magam és a kollegáim nevében megköszönni a tegnapi tréninget. Egyrészről azt, hogy eljöttetek, alkalmazkodtatok az igényinkhez, másrészről azt , hogy nagyon klassz hangulatban egy igazán hasznos és újszerű tréninget hozatok el Miklóssal. Őszintén mondhatom, hogy sokat tanultunk, és sok élménnyel gazdagodtunk!”

Köszönjük a csoport egésznapos munkáját, számunkra is öröm volt a közös munka!

Hírek

Szervezetfejlesztés
„Tisztítsuk meg az Országot!" - új pályázat beadási határidő!
2020. december 2.
Meghosszabbításra került az illegális hulladéklerakók felszámolása érdekében indított, „Tisztítsuk meg az Országot!" projekt 2020. évben megvalósítandó I. ütemének pályázat benyújtási határideje: a pályázatok beadására 2021. január 31-ig van mód.
Szervezetfejlesztés
„Tisztítsuk meg az Országot!" - új pályázat beadási határidő!
2020. november 18.
Az illegális hulladéklerakók felszámolása érdekében indított, „Tisztítsuk meg az Országot!" projekt 2020. évben megvalósítandó I. ütemének pályázat benyújtási határideje meghosszabbításra került, a pályázatok beadására 2020. december 4-ig van mód.
Szervezetfejlesztés
„KKV-fejlesztésünk térképe” műhelymunka
2019. november 9.
2019. november 6-án az INTERREG Európa Program társfinanszírozásával megvalósuló FFWD – Fast Forward Europe projekt keretén belül megrendezésre került a „Kkv-fejlesztésünk térképe” című műhelymunka, ahova a szervező IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. a hazai kis- és középvállalkozások fejlesztésével foglalkozó szervezeteket hívta meg. A rendezvény egy tematikus rendezvénysorozat harmadik állomása volt. A korábbi eredményekhez igazodva a vállalkozások támogatásának összehangolása volt a központi téma.
Szervezetfejlesztés
„KKV-fejlesztésünk térképe” műhelymunka
2019. november 6.
Az INTERREG Európa Program társfinanszírozásával megvalósuló FFWD – Fast Forward Europe projekt célja a kis- és középvállalkozások (KKV-k) versenyképességének támogatása.
Szervezetfejlesztés
„Vonzó munkahely leszünk!” képzés Szigetváron 2019. május 9-én és 16-án
2019. május 21.
„NŐNAP 365 Nő-Köz-Pont működtetése Nyugat-Baranyában, Szigetvár központtal” című projekt keretében, a baranyai megyei munkáltatóknak lehetőségük volt egy kétnapot képzésen részt venni, annak érdekében, hogy ebben a munkaerőhiányos környezetben kapaszkodókat, eszközöket és új ötleteket találjanak arra, hogy hogyan váljanak vonzóbb munkahellyé a jelenlegi és a leendő munkavállalóik számára.
Szervezetfejlesztés
Anyák napi rendezvény Celldömölkön
2019. május 8.
Az EFOP-1.2.9-17-2017-00016 „Női Erő – Stabil alap nőknek Vas megye déli és keleti részén” projektünk keretében 2019. május 2-án Celldömölkön került megrendezésre az egész napos Anyák napi rendezvény.
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.