Konfliktuskezelési és időgazdálkodási tréning Pécsett

Improving Job Opportunities
April 26, 2019

 

2019 április 24-én egy konzorciumi partnerünk számára tartottunk konfliktuskezelési és időgazdálkodási tréninget, méghozzá trénerek számára. A nap célja az volt, hogy a hasznosítható tudás átadásán kívül, a résztvevők számára módszertant is adjunk, mely nem csupán a munkatársak együttműködését javítja, hanem a tréneri eszköztárukat is bővítheti.

A IFKA trénereinek benyomását arról, hogy mennyire sikeres napot zártunk a csoporttal, visszaigazolták a résztvevők is:

"Köszönöm a tegnapi napot, résztvevőként és trénerként is nagyon sokat adott. Az IFKA trénere nagyon jól ötvözte az elméleti és gyakorlati részt, jó dinamikája volt az egésznek. A résztvevők bevonásában is profi volt.”

„Én személy szerint azt el tudom mondani, hogy - különösen a konfliktus kezelési rész - sok olyan dologra világított rá, ami már korábban is felvetődött bennem, nagyon hasznos volt önismereti szempontból. Még este is gondolkodtam a dolgokon :)  Ja és .. én az vagyok, aki rosszul van a tréningektől. Edina mondta egyszer, hogy ti milyen jók vagytok és mindenki élvezi a tréningeiteket, akkor is, ha nulla kedvvel áll hozzá, akkor ezt erősen kétkedve fogadtam. De be kell valljam, hogy engem is sikerült "betörni". Köszönöm az élményt és az útravalókat.”

„Szeretném magam és a kollegáim nevében megköszönni a tegnapi tréninget. Egyrészről azt, hogy eljöttetek, alkalmazkodtatok az igényinkhez, másrészről azt , hogy nagyon klassz hangulatban egy igazán hasznos és újszerű tréninget hozatok el Miklóssal. Őszintén mondhatom, hogy sokat tanultunk, és sok élménnyel gazdagodtunk!”

Köszönjük a csoport egésznapos munkáját, számunkra is öröm volt a közös munka!

News

Improving Job Opportunities
„Vonzó munkahely leszünk!” képzés Szigetváron 2019. május 9-én és 16-án
May 21, 2019
„NŐNAP 365 Nő-Köz-Pont működtetése Nyugat-Baranyában, Szigetvár központtal” című projekt keretében, a baranyai megyei munkáltatóknak lehetőségük volt egy kétnapot képzésen részt venni, annak érdekében, hogy ebben a munkaerőhiányos környezetben kapaszkodókat, eszközöket és új ötleteket találjanak arra, hogy hogyan váljanak vonzóbb munkahellyé a jelenlegi és a leendő munkavállalóik számára.
Improving Job Opportunities
Anyák napi rendezvény Celldömölkön
May 8, 2019
Az EFOP-1.2.9-17-2017-00016 „Női Erő – Stabil alap nőknek Vas megye déli és keleti részén” projektünk keretében 2019. május 2-án Celldömölkön került megrendezésre az egész napos Anyák napi rendezvény.
Improving Job Opportunities
Komáromban NŐ a siker - Anyák napja Komáromban
May 2, 2019
Az EFOP-1.2.9-17-2017-00020 „Nők a központban” projektünk keretében 2019. május 2-án Komáromban megrendezésre került a Komáromban NŐ a siker rendezvény.
Improving Job Opportunities
Konfliktuskezelési és időgazdálkodási tréning Pécsett
April 26, 2019
Improving Job Opportunities
Mentoring workshop újrakezdő és fejlődni vágyó vállalkozóknak
April 15, 2019
Improving Job Opportunities
Kutya a dobozban, avagy a tehetetlenség, a szenvedésnyomás és a változás
April 4, 2019
Csiszka Noémi cikke a változásról, a változtatáshoz szükséges erőről
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.