Konfliktuskezelési és időgazdálkodási tréning Pécsett

Improving Job Opportunities
April 26, 2019

 

2019 április 24-én egy konzorciumi partnerünk számára tartottunk konfliktuskezelési és időgazdálkodási tréninget, méghozzá trénerek számára. A nap célja az volt, hogy a hasznosítható tudás átadásán kívül, a résztvevők számára módszertant is adjunk, mely nem csupán a munkatársak együttműködését javítja, hanem a tréneri eszköztárukat is bővítheti.

A IFKA trénereinek benyomását arról, hogy mennyire sikeres napot zártunk a csoporttal, visszaigazolták a résztvevők is:

"Köszönöm a tegnapi napot, résztvevőként és trénerként is nagyon sokat adott. Az IFKA trénere nagyon jól ötvözte az elméleti és gyakorlati részt, jó dinamikája volt az egésznek. A résztvevők bevonásában is profi volt.”

„Én személy szerint azt el tudom mondani, hogy - különösen a konfliktus kezelési rész - sok olyan dologra világított rá, ami már korábban is felvetődött bennem, nagyon hasznos volt önismereti szempontból. Még este is gondolkodtam a dolgokon :)  Ja és .. én az vagyok, aki rosszul van a tréningektől. Edina mondta egyszer, hogy ti milyen jók vagytok és mindenki élvezi a tréningeiteket, akkor is, ha nulla kedvvel áll hozzá, akkor ezt erősen kétkedve fogadtam. De be kell valljam, hogy engem is sikerült "betörni". Köszönöm az élményt és az útravalókat.”

„Szeretném magam és a kollegáim nevében megköszönni a tegnapi tréninget. Egyrészről azt, hogy eljöttetek, alkalmazkodtatok az igényinkhez, másrészről azt , hogy nagyon klassz hangulatban egy igazán hasznos és újszerű tréninget hozatok el Miklóssal. Őszintén mondhatom, hogy sokat tanultunk, és sok élménnyel gazdagodtunk!”

Köszönjük a csoport egésznapos munkáját, számunkra is öröm volt a közös munka!

News

Improving Job Opportunities
„Tisztítsuk meg az Országot!" - új pályázat beadási határidő!
December 2, 2020
Meghosszabbításra került az illegális hulladéklerakók felszámolása érdekében indított, „Tisztítsuk meg az Országot!" projekt 2020. évben megvalósítandó I. ütemének pályázat benyújtási határideje: a pályázatok beadására 2021. január 31-ig van mód.
Improving Job Opportunities
„Tisztítsuk meg az Országot!" - új pályázat beadási határidő!
November 18, 2020
Az illegális hulladéklerakók felszámolása érdekében indított, „Tisztítsuk meg az Országot!" projekt 2020. évben megvalósítandó I. ütemének pályázat benyújtási határideje meghosszabbításra került, a pályázatok beadására 2020. december 4-ig van mód.
Improving Job Opportunities
„KKV-fejlesztésünk térképe” műhelymunka
November 9, 2019
2019. november 6-án az INTERREG Európa Program társfinanszírozásával megvalósuló FFWD – Fast Forward Europe projekt keretén belül megrendezésre került a „Kkv-fejlesztésünk térképe” című műhelymunka, ahova a szervező IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. a hazai kis- és középvállalkozások fejlesztésével foglalkozó szervezeteket hívta meg. A rendezvény egy tematikus rendezvénysorozat harmadik állomása volt. A korábbi eredményekhez igazodva a vállalkozások támogatásának összehangolása volt a központi téma.
Improving Job Opportunities
„KKV-fejlesztésünk térképe” műhelymunka
November 6, 2019
Az INTERREG Európa Program társfinanszírozásával megvalósuló FFWD – Fast Forward Europe projekt célja a kis- és középvállalkozások (KKV-k) versenyképességének támogatása.
Improving Job Opportunities
„Vonzó munkahely leszünk!” képzés Szigetváron 2019. május 9-én és 16-án
May 21, 2019
„NŐNAP 365 Nő-Köz-Pont működtetése Nyugat-Baranyában, Szigetvár központtal” című projekt keretében, a baranyai megyei munkáltatóknak lehetőségük volt egy kétnapot képzésen részt venni, annak érdekében, hogy ebben a munkaerőhiányos környezetben kapaszkodókat, eszközöket és új ötleteket találjanak arra, hogy hogyan váljanak vonzóbb munkahellyé a jelenlegi és a leendő munkavállalóik számára.
Improving Job Opportunities
Anyák napi rendezvény Celldömölkön
May 8, 2019
Az EFOP-1.2.9-17-2017-00016 „Női Erő – Stabil alap nőknek Vas megye déli és keleti részén” projektünk keretében 2019. május 2-án Celldömölkön került megrendezésre az egész napos Anyák napi rendezvény.
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.