Módosult a KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program 2022-2023 pályázati felhívása!

KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program
2023. szeptember 26.
Felhívjuk a tisztelt Pályázók figyelmét, hogy a KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program 2022-2023 (a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások energiaköltségeinek növekményéhez kapcsolódó támogatás és energiahatékonysági beruházásaihoz kapcsolódó önerőt kiegészítő támogatás) című Pályázati felhívást a Támogató módosította.

Pályázati felhívást a Támogató a következő pontokban módosította:

  • a Támogatási kérelem beadásának dátuma 2023. október 31-re változott, valamint kiegészült a Felhívás 6. oldal 10 számú lábjegyzete azzal, hogy a Támogató által kérelmezett javítások, korrekciók hiánytalan elvégzésének és beküldésének véghatárideje 2023. október. 13., amely a jogosultsági ellenőrzés összes folyamatban lévő feladatára vonatkozik;
  • kiegészült a Felhívás 15. oldal 6.6. pont 25 számú lábjegyzete, mely szerint az „A” komponens esetén, a felhívás alapján meghatározott teljes támogatási időszakra vonatkozó támogatási kérelmek benyújtásának véghatárideje 2023. október 31., valamint
  • a Felhívás 18. oldal 6.6.2. pontjában a banki felhatalmazó levelek postai úton történő beérkezésének dátuma 2023. szeptember 30-ra módosult.

A Támogató a korrektúrával ellátott dokumentumot is közzéteszi a változások nyomonkövethetősége érdekében.

Felhívjuk egyúttal Pályázóink figyelmét, hogy a regisztráció és a támogatási kérelem folyamatai a 2022. október 20-án megnyílt pályázati rendszerben egyszerűen elvégezhetők, amelyekhez nem feltétlenül szükséges pályázatírók igénybevétele.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.