Módosult a KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program 2022-2023 pályázati felhívása!

KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program
September 26, 2023
Felhívjuk a tisztelt Pályázók figyelmét, hogy a KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program 2022-2023 (a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások energiaköltségeinek növekményéhez kapcsolódó támogatás és energiahatékonysági beruházásaihoz kapcsolódó önerőt kiegészítő támogatás) című Pályázati felhívást a Támogató módosította.

Pályázati felhívást a Támogató a következő pontokban módosította:

  • a Támogatási kérelem beadásának dátuma 2023. október 31-re változott, valamint kiegészült a Felhívás 6. oldal 10 számú lábjegyzete azzal, hogy a Támogató által kérelmezett javítások, korrekciók hiánytalan elvégzésének és beküldésének véghatárideje 2023. október. 13., amely a jogosultsági ellenőrzés összes folyamatban lévő feladatára vonatkozik;
  • kiegészült a Felhívás 15. oldal 6.6. pont 25 számú lábjegyzete, mely szerint az „A” komponens esetén, a felhívás alapján meghatározott teljes támogatási időszakra vonatkozó támogatási kérelmek benyújtásának véghatárideje 2023. október 31., valamint
  • a Felhívás 18. oldal 6.6.2. pontjában a banki felhatalmazó levelek postai úton történő beérkezésének dátuma 2023. szeptember 30-ra módosult.

A Támogató a korrektúrával ellátott dokumentumot is közzéteszi a változások nyomonkövethetősége érdekében.

Felhívjuk egyúttal Pályázóink figyelmét, hogy a regisztráció és a támogatási kérelem folyamatai a 2022. október 20-án megnyílt pályázati rendszerben egyszerűen elvégezhetők, amelyekhez nem feltétlenül szükséges pályázatírók igénybevétele.

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.