„Mentés másképp” üzleti reggeli és beszélgetés a Centrál Kávéházban

International Relations
November 19, 2018
A változás elengedhetetlen minden olyan szervezetben, amely versenyben szeretne maradni a piacon, és fontos számára a tehetségek gondozása, megtartása. Akárcsak az emberek életében, a szervezetek esetében is vannak bizonyos ...

MEGHÍVÓ
 

A változás elengedhetetlen minden olyan szervezetben, amely versenyben szeretne maradni a piacon, és fontos számára a tehetségek gondozása, megtartása. Akárcsak az emberek életében, a szervezetek esetében is vannak bizonyos életkori sajátosságok és ezekkel járó nehézségek, kockázatok. Honnan tudhatjuk – akár tulajdonosként, akár vezetőként – hogy a cég éppen melyik ciklusban tart, mi az, amire érdemes odafigyelnünk?

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. szeretettel meghívja Önt és munkatársait „Mentés másképp” c. üzleti reggelijére és beszélgetésére 2018. december 4-én 9 órától a Centrál Kávéházba!
 

Időpont: 2018. december 4. 9:00 – 11:00

Helyszín: Centrál Kávéház (1053 Budapest, Károlyi utca 9.)
 

Üzleti reggelivel egybekötött szakmai beszélgetésünk célja a vállalati növekedéssel (új célpiacok felé történő nyitással, új jogszabályi környezettel, szervezeti változások) összefüggésbe hozható szervezeti és pénzügyi nehézségek, kockázatok és esetleges üzleti kudarcok negatív következményeinek és negatív megítélésének enyhítése, illetve a nehézségek megoldásához igénybe vehető szervezetfejlesztési, változásvezetési és pénzügyi eszközök és módszerek bemutatása. Kerekasztal beszélgetés keretében szervezetfejlesztési, pszichológiai és befektetői szempontból ismerheti meg az üzleti újjászervezés lépéseit és eszköztárát.

A rendezvényre elsősorban hazai tulajdonú induló és növekedési fázisban található vállalkozások, női vállalkozások, társadalmi vállalkozások, családi vállalkozások képviselőit várjuk!

Regisztráljon még ma!* A rendezvényen történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációért kattintson IDE vagy a fent található "Regisztráljon még ma!" hiperhivatkozásra. Érdeklődjön további részletekért munkatársainknál, az következő levelezési címen: kavecsanszki@ifka.hu

Az esemény előzetes programja IDE kattintva tekinthető meg.

Várjuk szeretettel!

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.