Idén is megrendezik a Modern Gyárak Éjszakáját!

Unnamed
May 3, 2024
2024. november 8-án a MGFÜ Közhasznú Nonprofit Kft. immár nyolcadik alkalommal rendezi meg az ország egyik legsikeresebb vállalati tevékenységét bemutató rendezvényét, a Modern Gyárak Éjszakája országos programsorozatot.


Az esemény célja, hogy lehetőséget teremtsen a vállalkozók és a lakosság számára, hogy közvetlen közelből megtapasztalhassák, milyen példaértékű vállalatok működnek Magyarországon. Az érdeklődők ezen az estén betekintést nyerhetnek a hazai gyárak, üzemek kulisszái mögé: a rendezvény bemutatja azokat a magyar vállalkozásokat, amelyek képesek az innováció, a kutatás-fejlesztés, a szervezetfejlesztés, a zöld gazdaság és a menedzsment területén világszínvonalú eredményeket elérni.

A programok egyszerre szólítják meg a pályaválasztás előtt álló fiatal generációt, a fejlődő és fejlődni vágyó kis- és középvállalkozásokat, a potenciális beszállítókat, valamint az érdeklődő lakosságot.

A csatlakozás részleteiről és a regisztrációról további információk hamarosan elérhetők a Modern Gyárak Éjszakája hivatalos honlapján és az esemény Facebook oldalán.

A Modern Gyárak Éjszakája a GINOP Plusz-1.1.1-22-2022-00001 azonosítószámú, „Célzott vállalkozásfejlesztési szolgáltatások biztosítása mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című projekt részeként kerül megrendezésre a Széchenyi Terv Plusz program keretében, az Európai Unió támogatásával.

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.