Óriási az érdeklődés az Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Program iránt

Járműipari Beszállító-fejlesztési Program
February 5, 2021
Több mint száz vállalkozás vett részt a Store Insider és a PPH Média online szakmai pályázati tájékoztatóján február 5-én.

A webinárium résztvevői a hazai feldolgozóipar fejlesztését és az önellátás biztosítását tárgyalták, Dobos Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkára, Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, valamint Cserháti Gábor a lebonyolítást végző intézmény, az IFKA projektvezetőjének részvételével. A vállalkozások tájékoztatást és gyakorlati pályázati tanácsokat kaptak a 35 milliárd forint értékű program részleteiről. A konzultáció során közel száz kérdés hangzott el a kkv-k részéről a program részleteivel kapcsolatban.

Az Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Program fő célja a Magyarországon működő élelmiszeripari, koordinátor jellegű funkciót is ellátó vállalkozások, jellemzően a kiskereskedelmi láncok, a vendéglátóipar HoReCa szegmensének, illetve a közétkeztetés gazdasági szereplőinek és a hazai élelmiszeripari beszállítóinak összekapcsolása, a beszállítók célzott felkészítése a kereslet megfelelő minőségű kielégítésére.

Az Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Programról bővebben ITT olvashatnak.

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.