DanubeChance2.0 projekt - Hogyan vigyázzunk a vállalatok egészségére?

International Relations
July 27, 2020
Értékajánlat készült a DanubeChance2.0 projekt keretében a krízisben lévő vállalkozások támogatására. A Policy Focus Group workshopon, 2020. június 10-én, a krízisben lévő vállalkozások támogatása került fókuszba.

A workshop („Hogyan vigyázzunk a vállalatok egészségére? Workshop szakértőknek és szakpolitikusoknak a krízisben lévő vállalkozások támogatásáról.”) fő kérdése az volt, hogy az a  program, amely a válságba került cégeket célozza (Korai Figyelmeztető és Támogató Rendszer), milyen fókusszal induljon el, melyek azok a problématerületek, amelyeken egy támogató rendszer valóban tud segíteni. 
A találkozó célja volt, hogy konkrét krízishelyzetek feltárásán keresztül összegyűjtsék azokat a területeket, amelyeken valós segítséget adhat egy központi támogatási program. A workshop eredményeként elkészült a vállalkozások számára nyújtható tényleges értékajánlat.
 

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.