Mintagyárlátogatások - ipar 4.0

Industry 4.0 and digitalisation
September 28, 2018
Már több mint 100-an vettek részt az Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt projekt által kínált gyárlátogatásokon.

A projekt 2. ún. demonstrációs szakaszában a regisztrált cégeknek lehetőségük van megtekinteni különböző ipar 4.0-ás technológiákat valós, működési környezetben. Ehhez helyszínül 5 mintagyár szolgál, valamint egy a BME-n kialakíott Technológiai Központ. Utóbbi a nem célcsoportba tartozó kkv-k számára is kínál látogatási lehetőséget. Az események részleteit, (dátum, helyszín) a projekt honlapján lehet megtekinteni, és ugyanitt van lehetőség a jelentkezésre is.

News

Industry 4.0 and digitalisation
Már 100 alkalommal vettek részt a hazai kkv-k mintaüzem-látogatáson a Modern Mintaüzem Program keretében
April 22, 2022
Szegeden, a Florin Zrt.-nél került sor a századik mintaüzem-látogatásra április 21-én. A fertőtlenítő- és tisztítószereket, valamint kozmetikai termékeket gyártó cég már 3 alkalommal nyitotta meg kapuit az érdeklődő vállalkozások előtt.
Industry 4.0 and digitalisation
A vállalkozások egymástól is tanulnak a Modern Mintaüzemek Programjában
January 20, 2022
A Modern Mintaüzem Program célja, hogy olyan cégeket támogasson, amelyek otthonuknak érzik hazánkat, és amelyek meg akarják nyerni a 2020-as évtizedet az élvonalbeli technológiák megismerésével és alkalmazásával. Így lesz a magyar gazdaság high-tech és zöld, és így lesz tartósan munkája a magyar embereknek - mondta György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár csütörtökön Győrben, a modern mintaüzemek első regionális találkozóján az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közleménye szerint.
Industry 4.0 and digitalisation
Átadták a Nemzeti Kiválóság Díjakat
November 23, 2021
Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter 2021. november 22-én, a Pesti Vigadó Dísztermében adta át a Nemzeti Kiválóság Díjat azoknak a vállalatoknak, szervezeteknek, amelyek a humánerőforrás-gazdálkodás, a szervezeti célkitűzések és stratégiák, az alkalmazott értékteremtő folyamatok irányítása, a fenntarthatósági szempontok és üzleti eredmények területén kiemelkedő teljesítményt és eredményt értek el.
Industry 4.0 and digitalisation
Csatlakozott a 100. vállalkozás a Modern Mintaüzem Programhoz
November 10, 2021
Századik vállalkozásként csatlakozott az NCT Ipari Elektronikai Kft. a Modern Mintaüzem Programhoz - jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára szerdán Taksonyban.
Industry 4.0 and digitalisation
5. Modern Gyárak Éjszakája - Csütörtöktől lehet regisztrálni a gyárlátogatásokra
November 4, 2021
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) 2021. november 12-én, jövő pénteken rendezi meg az 5. Modern Gyárak Éjszakáját. A gyárak és az üzemek idén hibrid formában fogadják az érdeklődőket: a kínálatot személyes gyárlátogatások és virtuális, online túrák is színesítik; félszáznál több vállalkozás már biztosan megnyitja kapuit az érdeklődők előtt, akik csütörtöktől regisztrálhatnak az eseményre a Modern Gyárak Éjszakája oldalán - közölte az ITM csütörtökön az MTI-vel.
Industry 4.0 and digitalisation
Meghosszabbításra került a Korszerű vállalati technológiai mintaprogram beadása
July 20, 2021
Korszerű vállalati technológiai mintaprogram beadási határideje meghosszabbításra került, a támogatási kérelmeket július 30-ig lehet benyújtani.
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.