Októberben indul az Ipar 4.0 Országjárás

Industry 4.0 and digitalisation
September 14, 2018
Az eseménysorozaton részt vevő kkv-k számára testközelbe kerül és kézzelfoghatóvá válik minden olyan technológia és megoldás, ami az ipar 4.0-t jellemzi. Az Ipar4.0 Országjárás keretében egy demonstrációs jármű viszi közel az érdeklődőkhöz azokat a technológiákat, amelyekkel a helyi vállalkozások növelhetik versenyképességüket.
 

Az előadás és éló bemutató kombinációjaként működő eseményen a termelő kkv-k képviselői kézbe vehetik, megtapasztalhatják, hogy miként működik egy okosszemüveg, mi mindenre használható egy 3D nyomtató. Megismerhetik a digitalizált ipari folyamatszervezés előnyeit, az ipari robotokat, információt kaphatnak a különböző szenzorok, RFID chipek felhasználási módjairól, illetve általában betekintést nyerhetnek az ipar 4.0 legfontosabb megoldásaiba.

Az Országjárás idei őszre, október 15-26. között tervezett helyszínei Eger, Kaposvár, Szolnok, Békéscsaba, Tatabánya, Szekszárd, és Salgótarján lesznek. A pontos menetrendről, a részvétel feltételeiről egy-két héten belül további információkkal fogunk szolgálni.

A részvételhez regisztrálni szükséges az Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt programba.
 
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.