Generációváltás az EVOLÚCIÓ – Megújuló Vállalkozások Programjában

Industry development
October 13, 2021
Az EVOLÚCIÓ – Megújuló Vállalkozások Program célja, hogy fejlessze a vállalkozásokat támogató jogi és üzleti szolgáltatások piacát, átfogó megoldásokat kínálva. A program keretében képzést biztosítunk a kkv-k életét aktívan támogató piaci szereplőknek, szakértői tanácsadással készítjük fel a hazai vállalkozásokat az előttük álló generációváltás folyamatára.

A most induló Generációváltás programrész keretében cégérték meghatározásban, az átadási folyamat megtervezésében, és a megfelelő finanszírozási forrás megtalálásában segítjük a vállalkozásokat. Nemzetközi sztenderdeken alapuló, egyedülálló cégdiagnosztika segítségével elemezhető a résztvevő vállalkozások pénzügyi és gazdasági helyzete.

A Generációváltás programra 2021. 10. 13. és 2022. 08. 31. között fogadjuk a vállalkozások jelentkezését az evolucio.ifka.hu oldalon. A jelentkezés folyamata – az ügyfélkapus belépést követően – regisztrációval és alapadatok megadásával kezdődik, majd a cégérték meghatározása következik. A cégérték ismeretében tervezzük meg az átadási folyamatot, egyedi tanácsadási szolgáltatást biztosítva a vállalkozások számára.

A programban olyan magyar vállalkozások vehetnek részt, amelyek

- legalább 5 lezárt üzleti évvel rendelkeznek,
- kettős könyvvitelt vezetnek,

- valamint a tulajdonos életkora 55 év vagy afeletti.

Bővebb információ: www.evolucio.ifka.hu

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.