IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.
1062 Budapest, Andrássy út 100.
Tel.: +36 1 312 2213 - E-mail: info@ifka.hu
REFERENCIÁK

A Munka kisgyermekkel (MuKi) program során többek között az alábbi cégekkel is együtt dolgoztunk:  

 • Magyar Telekom
 • British Telecom
 • Nestlé
 • General Electrics
 • K&H Bank
 • Sanofi
 • Avensis
 • UPC
 • Michelin

Néhány gondolat – mit adott eddig a MuKi a cégeknek?  

„A legnagyobb jót a MuKi a kapcsolatok kiépítésének támogatásában tette: HR-es és HR-es, kismama és kismama, sőt munkáltatók és kismamák között is hidakat épített, így találkozhattunk olyan emberekkel, akik hasonló gondokkal küzdenek és jobban megismerhettük a „másik oldalt” is. Azzal, hogy párbeszéd kialakítására sarkallta a résztvevőket, sokkal több embernek segített, mint ahány kismama közvetlenül a MuKi közvetítésével munkát kapott ez alatt a két év alatt.”

Kispál Márta kismama champion, Nestlé Hungária Kft.

 

A MuKi számunkra azért volt hasznos, mert anyagi befektetés nélkül kaptunk olyan munkaerő-közvetítő szolgáltatást, amelyből később a cég valóban tudott profitálni. Két nagyon jó munkaerőt közvetített nekünk a program; szakmailag és emberileg is mindkettőjükért hálásak vagyunk. És bár jár némi kompromisszummal a kisgyermekes anyukák foglalkoztatása, rugalmas időbeosztással és modern, humánus gondolkodású vezetéssel jól működtethető.”

Perényi Beáta értékesítési vezető, SOHE-SE  

 

„A MuKi-t nagyon hasznos kezdeményezésnek tartom. A program a témát mind a vállalatok, mind a kisgyermekes szülők részéről jól ragadta meg: a szülők számára szervezett képzési programoknak, az állásbörzéknek és a céges érzékenyítő tréningeknek sok hozzáadott értéke van. Számomra a leghasznosabb az volt, hogy a program ideje alatt kismama mentoringot indítottunk be a frissen visszatért kisgyermekes szülőknek, amit olyan jónak tartunk, hogy a Muki végeztével is szeretnénk folytatni.„ 

Szabó Letícia HR-igazgató, GE Power & Water  

 

„A szakmai fórumok és az előadások rávilágítottak arra, hogy mekkora előnyökkel járhat a kismamák foglalkoztatása - mind anyagi, mind emberi vonatkozásban. Nagyon pozitív benyomást szereztünk az állásbörzén is, mert bár rendszeresen járunk ilyen rendezvényekre, még sehol sem találkoztunk ennyi jól felkészült jelentkezővel, mint a MuKi-nál.”

Varga-Polyák István kirendeltség vezető, Produkteam Kft.

További hírek

Összefoglaló a Humán Erő sorozat zárásáról
Munkaerő-fejlesztés
Összefoglaló a Humán Erő sorozat zárásáról
2017. 07. 07.

A rugalmas foglalkoztatás a legfőbb munkahelyi mágnes. Ez volt a mottója a Humán Erő sorozat záró eseményének, amelyet az IFKA vezette FEL-VÁLLAL konzorcium június 13-án rendezett meg a Benczúr Hotelben.

A rugalmas foglalkoztatás a legfőbb munkahelyi mágnes
Munkaerő-fejlesztés
A rugalmas foglalkoztatás a legfőbb munkahelyi mágnes
2017. 06. 15.

Humán Erő – A dolgozók megtartásának titkai címmel tartotta záró rendezvényét a rugalmas foglalkoztatás témakörében az Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. vezette FEL-VÁLLAL konzorcium.

Kötetlen munka. Pizsamában a laptop előtt?
Munkaerő-fejlesztés
Kötetlen munka. Pizsamában a laptop előtt?
2017. 05. 22.

A végéhez közeledik a rugalmas foglalkoztatás témájú FEL-VÁLLAL projekt, itt az ifka.hu-n rendszeresen szeretnénk megosztani a tapasztalatainkat. Kolléganőnk a kötetlen munkarend előnyeiről és hátrányairól írt.

Jön! FEL-VÁLLAL záró konferencia június 13-án
Munkaerő-fejlesztés
Jön! FEL-VÁLLAL záró konferencia június 13-án
2017. 05. 08.

Megvan az időpontja a FEL-VÁLLAL projekt záró, országos konferenciájának. Június 13-án, kedden a budapesti Benczúr Hotelben lesz a rendezvény.

A jövő a közösségépítő vezetőké!
Munkaerő-fejlesztés
A jövő a közösségépítő vezetőké!
2017. 04. 27.

Héder Sándor, a Forlong trénerének szubjektív beszámolója olvasható a 2017. április 11-én Pécsen megtartott II. Humán Konferenciáról.

Csak a pénz nem elég a munkaerő megtartásához
Munkaerő-fejlesztés
Csak a pénz nem elég a munkaerő megtartásához
2017. 04. 19.

A FEL-VÁLLAL projekt vidéki konferenciasorozata Pécsen folytatódott, április 11-én a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Humán Klubjával együtt rendeztünk konferenciát. Rövid beszámoló az eseményről.

Aktuális projektjeink
FEL-VÁLLAL PROJEKT

100%-ban finanszírozott, rugalmas foglalkoztatási pályázat KKV-nak.

Szolgáltatásaink
 • Képzés
 • Pályázati partnerség
 • Tanácsadás
 • Tudománykommunikáció
 • K+F tevékenység
Lépjen velünk kapcsolatba