IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.
1062 Budapest, Andrássy út 100.
Tel.: +36 1 312 2213 - E-mail: info@ifka.hu
REFERENCIÁK

A Munka kisgyermekkel (MuKi) program során többek között az alábbi cégekkel is együtt dolgoztunk:  

 • Magyar Telekom
 • British Telecom
 • Nestlé
 • General Electrics
 • K&H Bank
 • Sanofi
 • Avensis
 • UPC
 • Michelin

Néhány gondolat – mit adott eddig a MuKi a cégeknek?  

„A legnagyobb jót a MuKi a kapcsolatok kiépítésének támogatásában tette: HR-es és HR-es, kismama és kismama, sőt munkáltatók és kismamák között is hidakat épített, így találkozhattunk olyan emberekkel, akik hasonló gondokkal küzdenek és jobban megismerhettük a „másik oldalt” is. Azzal, hogy párbeszéd kialakítására sarkallta a résztvevőket, sokkal több embernek segített, mint ahány kismama közvetlenül a MuKi közvetítésével munkát kapott ez alatt a két év alatt.”

Kispál Márta kismama champion, Nestlé Hungária Kft.

 

A MuKi számunkra azért volt hasznos, mert anyagi befektetés nélkül kaptunk olyan munkaerő-közvetítő szolgáltatást, amelyből később a cég valóban tudott profitálni. Két nagyon jó munkaerőt közvetített nekünk a program; szakmailag és emberileg is mindkettőjükért hálásak vagyunk. És bár jár némi kompromisszummal a kisgyermekes anyukák foglalkoztatása, rugalmas időbeosztással és modern, humánus gondolkodású vezetéssel jól működtethető.”

Perényi Beáta értékesítési vezető, SOHE-SE  

 

„A MuKi-t nagyon hasznos kezdeményezésnek tartom. A program a témát mind a vállalatok, mind a kisgyermekes szülők részéről jól ragadta meg: a szülők számára szervezett képzési programoknak, az állásbörzéknek és a céges érzékenyítő tréningeknek sok hozzáadott értéke van. Számomra a leghasznosabb az volt, hogy a program ideje alatt kismama mentoringot indítottunk be a frissen visszatért kisgyermekes szülőknek, amit olyan jónak tartunk, hogy a Muki végeztével is szeretnénk folytatni.„ 

Szabó Letícia HR-igazgató, GE Power & Water  

 

„A szakmai fórumok és az előadások rávilágítottak arra, hogy mekkora előnyökkel járhat a kismamák foglalkoztatása - mind anyagi, mind emberi vonatkozásban. Nagyon pozitív benyomást szereztünk az állásbörzén is, mert bár rendszeresen járunk ilyen rendezvényekre, még sehol sem találkoztunk ennyi jól felkészült jelentkezővel, mint a MuKi-nál.”

Varga-Polyák István kirendeltség vezető, Produkteam Kft.

További hírek

Generációs különbségek. Mítosz vagy valóság?
Munkaerő-fejlesztés
Generációs különbségek. Mítosz vagy valóság?
2018. 02. 19.

Manapság egyre többet hallani a generációs különbségekről, a munkahelyen együtt dolgozó babyboomerekről, X,Y-osokról, és a digitális bevándorlókról. - Cikkajánló a témával kapcsolatban

Vezetői tréning sorozat
Munkaerő-fejlesztés
Vezetői tréning sorozat
2018. 02. 13.

Az IFKA szervezetfejlesztési csoport trénerei február 20-21-én tartják meg a GINOP 5.3.2-es projekt keretében a kis-és középvállalkozások vezetőinek szóló workshop sorozat első alkalmát.

Munkavállalói és vezetői műhelymunkák Hódmezővásárhelyen
Munkaerő-fejlesztés
Munkavállalói és vezetői műhelymunkák Hódmezővásárhelyen
2018. 01. 26.

A GINOP 5.3.2 projektünkben részt vevő 13 vállalatból 2 céggel tartottunk vezetői és munkavállalói műhelymunkát január 23-án, kedden, Hódmezővásárhelyen.

Mentorképzés a rugalmas foglalkoztatás jegyében
Munkaerő-fejlesztés
Mentorképzés a rugalmas foglalkoztatás jegyében
2018. 01. 17.

Január 16-án, Kecskeméten a Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpontban tartotta meg az IFKA munkaerő-fejlesztési csoportja a „HR és ami mögötte van – kis- és középvállalkozások operatív humán menedzsmentjének ellátása a mindennapokban” című műhelymunka második napját.

A csúsztatott munkaidős foglalkoztatás rendszere
Munkaerő-fejlesztés
A csúsztatott munkaidős foglalkoztatás rendszere
2017. 12. 18.

A csúsztatott munkaidős rendszer részben kötetlen, de mindenképpen rugalmas foglalkoztatási formát jelent.

A munkaidő-keretes foglalkoztatás rendszere
Munkaerő-fejlesztés
A munkaidő-keretes foglalkoztatás rendszere
2017. 12. 11.

A rugalmas munkaidő és rugalmas munkarend megkönnyítik a munkaszervezést, egyúttal családbarát intézkedéseknek is minősülnek.

Aktuális projektjeink
FEL-VÁLLAL PROJEKT

100%-ban finanszírozott, rugalmas foglalkoztatási pályázat KKV-nak.

Szolgáltatásaink
 • Képzés
 • Pályázati partnerség
 • Tanácsadás
 • Tudománykommunikáció
 • K+F tevékenység
Lépjen velünk kapcsolatba