Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft., mint az Innovációs és Technológiai Minisztérium háttérintézménye, állami tulajdonú nonprofit gazdasági társaságként a Magyar Multi Programot kezelő osztályára felvételt hirdet

Junior szakmai munkatárs
pozícióba

A Magyar Multi Program bemutatása:
A programban való részvételre kiválasztott vállalkozások egyedi, kifejezetten a számukra kialakított, magas színvonalú fejlesztési segítséget kapnak. Ezáltal hatékonyan növelhetik nemzetközi versenyképességüket és építhetik márkájukat. Legyen szó szervezetfejlesztésről, folyamatfejlesztésről, üzleti tervezésről vagy szolgáltatások, termékek fejlesztéséről, szoros partneri együttműködésben megkapnak minden szakmai támogatást, amire szükségük van. A feldolgozóipari cégek komplex projektjeik megvalósításához is igénybe vehetnek forrásokat, a tudásátadáson túlmenően eszközfejlesztést is végrehajtva.

Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. felvételt hirdet teljes munkaidős (heti 40 órás), 2022. aug. 31-ig szóló

Szakmai főmunkatárs
pozícióra


Új kollégánkat a GINOP-1.1.10-20-2020-00001 kódszámú, Generációváltás c. projekt megvalósítására várjuk.
A projekt fő célja a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének javítása a vállalkozói ismeretek bővítése révén.

További információ

Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. felvételt hirdet teljes munkaidős (heti 40 órás), 2022. augusztus 31-ig szóló

Szakmai munkatárs
pozícióra

Új kollégánkat a GINOP-1.1.10, Generációváltás projekt megvalósításához várjuk.
A projekt fő célja a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének javítása a vállalkozói ismeretek bővítése révén.

További információ

Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. felvételt hirdet

Szenior elemzési munkatárs
pozícióra

Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft., mint az Innovációs és Technológiai Minisztérium háttérintézménye, állami tulajdonú nonprofit gazdasági társaságként szenior elemzési munkatársat keres.

További információ

 

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.