Rólunk
 

Küldetésünk a gazdaságfejlesztésben hidat alkotni a szakpolitika és a piac között, aktívan támogatva a két oldal igényeinek és lehetőségeinek találkozását.

Célunk a nemzeti szakpolitikai törekvésekkel összhangban olyan projektek fejlesztése, megvalósítása és támogatása, melyek valós hozzáadott értéket teremtenek a magyar gazdaság szereplői számára, ezen belül kiemelt figyelemmel a kkv-k szektorra.

Segítjük a hazai és nemzetközi innovatív megoldások és jó gyakorlatok széleskörű elterjedését, a magyar vállalatok hazai és nemzetközi versenyképességének megteremtése és fokozása érdekében.

Tevékenységek:

  • európai uniós és hazai pályázati projektek előkészítése, tervezése, megvalósítása,
  • részvétel nemzetközi gazdaságfejlesztési projektekben,
  • a szakpolitika gazdaságfejlesztési kezdeményezéseinek szakértői támogatása.

Hírek

Iparfejlesztés
Kisbenzinkutak támogatása 2022
2022. március 24.
A Kisbenzinkutak támogatása 2022 program célja a magyarországi ellátásbiztonság garantálása érdekében a legfeljebb 50 közforgalmú üzemanyagtöltő állomást üzemeltető vállalkozások célzott támogatása.
Iparfejlesztés
Kiválóságok találkozója
2022. március 23.
Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. a Makronóm Intézettel közösen immár másodjára rendezte meg zártkörű szakmai napját, amely ez alkalommal nem csak a Magyar Multi Program, hanem a Zöld Nemzeti Bajnokok program köré is szerveződött. Az említett programok célja, hogy támogassák a nagy növekedési potenciállal bíró, innovatív és exportképes termékeket, illetve szolgáltatásokat előállító kkv-kat, valamint a zöldgazdasághoz és -iparhoz kapcsolódó feldolgozóipari vállalkozások technológiaváltást segítő fejlesztéseit.
Iparfejlesztés
Kisbenzinkutak támogatása 2022
2022. március 16.
A Kisbenzinkutak támogatása 2022 program célja a magyarországi ellátásbiztonság garantálása érdekében a legfeljebb 50 közforgalmú üzemanyagtöltő állomást üzemeltető vállalkozások célzott támogatása.
Iparfejlesztés
InnoElectro Kiállítás és Konferencia
2022. március 14.
2022. március 28–29-én az InnoElectro Kiállítás és Konferencia ideje alatt nemzetközi üzletember találkozó lesz online és személyes jelenléttel. A rendezvény a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. szervezésében, az Enterprise Europe Network közreműködésével valósul meg.
Iparfejlesztés
Módosult határidők a Magyar Multi Program hatodik beadási körében
2022. március 3.
Meghosszabbodik a beadási határidő hatodik beadási körében.
Iparfejlesztés
A GINOP-1.2.14-20 és VEKOP 1.2.7-20 pályázatok eredményességi méréséhez igénybe vehető szolgáltatások
2022. február 7.
A divat és dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című pályázatban elnyert visszatérítendő támogatások akár teljes mértékben vissza nem térítendő támogatássá alakíthatók.
szervezetfejlesztés
  • Képzés
  • Pályázati partnerség
  • Tanácsadás
  • Tudománykommunikáció
  • K+F tevékenység
 
Lépjen velünk kapcsolatba
 
 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.