Társadalmi partnerképzés Szigetváron!

Szervezetfejlesztés
2019. február 12.
2019. február 20-21-én kétszer egynapos társadalmi partnerképzést tart az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. Baranya megyében, Szigetváron a helyi állami, önkormányzati, forprofit vállalatok, cégek, valamint a civil, egyházi, oktatási és szociális szervezetek vezetői, képviselői számára.

 

A társadalmi partnerképzés keretében a résztvevők együtt beszélgethetnek és közösen gondolkodhatnak a helyi erőforrások összhangjának és szinergiájának megteremtéséről pl: milyen saját válaszokat és megoldásokat tudnak adni a környezetünket foglalkoztató legfontosabb kérdésekre?


A 4 fő témakör:

  • hálózatfejlesztés
  • partnerség és közösségépítés a gyakorlatban
  • humán szolgáltatásfejlesztés hálózati keretek között
  • hálózati működés és szolgáltatásnyújtás fenntarthatósága

 

A helyi sajátosságokhoz kapcsolódva meghatározzuk az együttműködés főbb területeit és megkezdjük a megoldások, a közös munka kialakítását.

A képzést térítésmentesen biztosítjuk a résztvevőknek, mert a program a „NŐNAP 365 Nő-Köz-Pont működtetése Nyugat-Baranyában, Szigetvár központtal” (EFOP-1.2.9-17-2017-00102) című pályázat keretében és forrásaiból valósul meg.


Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

A részvétel regisztrációhoz kötött!

Az eseményről bővebben az alábbi linkre kattintva olvashat és a regisztrációt is megteheti:
https://pbkik.hu/esemeny/tarsadalmi-partnerkepzes/2018-11-28/

Hírek

Szervezetfejlesztés
Tájékoztatás az IFKA Tanácsadói Voucher Programhoz kapcsolódóan
2023. augusztus 25.
Az IFKA Tanácsadói Voucher Program Felhívásban a projekt fizikai befejezésének határideje meghosszabbításra került, legkésőbb 2023. szeptember 30-ig.
Szervezetfejlesztés
Sikerrel zárult a legnagyobb hazai vállalkozás-mentorálási program
2023. június 14.
Közel háromezer hazai vállalat több mint ötezer mentorálási alkalmon vett részt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által vezetett, az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány együttműködésében megvalósított Országos Vállalkozói Mentorprogramban (OVM).
Szervezetfejlesztés
II. Vállalkozáskutatási konferencia
2021. november 30.
2021-ben a Vállalkozáskutatói és Elemzői Hálózat szervezésében és az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft., a Mathias Corvinus Collegium és a Makronóm Intézet támogatásával immár második alkalommal rendezték meg a Vállalkozáskutatási Konferencia.
Szervezetfejlesztés
II. Vállalkozáskutatási Konferencia
2021. október 1.
2021. november 18-19. között a Vállalkozáskutatói és Elemzői Hálózat immár második alkalommal rendezi meg éves konferenciáját.
Szervezetfejlesztés
„Tisztítsuk meg az Országot!" - új pályázat beadási határidő!
2020. december 2.
Meghosszabbításra került az illegális hulladéklerakók felszámolása érdekében indított, „Tisztítsuk meg az Országot!" projekt 2020. évben megvalósítandó I. ütemének pályázat benyújtási határideje: a pályázatok beadására 2021. január 31-ig van mód.
Szervezetfejlesztés
„Tisztítsuk meg az Országot!" - új pályázat beadási határidő!
2020. november 18.
Az illegális hulladéklerakók felszámolása érdekében indított, „Tisztítsuk meg az Országot!" projekt 2020. évben megvalósítandó I. ütemének pályázat benyújtási határideje meghosszabbításra került, a pályázatok beadására 2020. december 4-ig van mód.
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.