„Social Innovation”

World cafe (Fókuszban: a foglalkoztatás)


Részletek

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében - továbbá a Social(i)Makers projekt keretein belül - egész napos szakmai eseményre kerül sor, amelynek középpontjában a foglalkoztatás áll.

      Időpont: 2019. május 23., 9:00-16:00
 
       Helyszín: Loffice Budapest (1061 Bp., Paulay Ede u. 55.)
 

A World Café névre keresztelt program workshopjainak és előadásainak keretében a foglalkoztatáshoz kapcsolódó, társadalmi innováció témáit járják körbe a résztvevők, valamint az előadók. A közösségi program keretében társadalmi vállalkozások képviselőiből álló kis csoportok definiálják és elemzik egy-egy,  munkaerő-piaci szempontból hátrányos helyzetű célcsoport helyzetét, lehetőségeit, igényeit,  a tématerület szakértőivel együttműködve. A World Café eredményeit, tapasztalatait a nap végén kerekasztal beszélgetés keretében dolgozzák fel a résztvevők.

A program keretében a vendégek egy neves, külföldi társadalmi vállalkozás szakértő előadását is meghallgathatják.

A nap témáinak célcsoportjai: közfoglalkoztatottak, fogyatékkal élők, pszichiátriai betegséggel küzdők, szenvedélybetegek, hajléktalanok, büntetés-végrehajtás rendszeréből kikerülők, romák, hátrányos helyzetű nők, 50 év feletti és 25 év alatti munkavállalók, alacsony iskolai végzettségűek.


Regisztráció

 
Figyelem! A programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. 


Jelentkezési határidő: 2019. május 20.

 

ProgramAz oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.