Nemzetközi FFWD projekttalálkozó Torinóban

Nemzetközi kapcsolatok
2019. március 27.
2019. március 20-án az IFKA mint magyar FFWD projektpartner vett részt a Nemzetközi Növekedés Mentorprogramjának mesterkurzusán..

2019. március 20-án az IFKA mint magyar FFWD projektpartner vett részt a Nemzetközi Növekedés Mentorprogramjának mesterkurzusán az olaszországi Torinóban. Az eseményt követően egy olyan akszelerátor programon vettek részt, amely kezdő vállalkozások és a társadalmi hatással rendelkező vállalkozások számára készült. Az első nap estéje végül egy kapcsolatépítő eseménnyel zárult, ahol a magyarországi képviselet megismerhette a programban résztvevő mentorokat.

A három napos esemény keretében képviseletünk részt vett a „Mentoring 2019” projektnyitó rendezvényén, és annak egyik plenáris ülésén. A nap további részében a résztvevők újabb mesterkurzusokon vehettek részt és megismerkedhettek az olaszországi MIP (Mettersi in Proprio) programmal. Ezt követően pedig meglátogattak egy olyan vállalkozót is, aki kedvezményezettje a MIP programnak és egy megfelelő mentor tanácsadásával indította el vállalkozását.

Az esemény utolsó napján a magyar delegáció részt vett egy fakultatív tevékenységen és ellátogatott Torinó városába, ahol betekintést nyerhetett az említett mentorprogram üzleti terveinek kiválasztási és értékelési folyamatába is.

Hírek

Iparfejlesztés
A nagy növekedésű vállalkozásokat célozza a Magyar Multi Program
2020. február 19.
A nagy növekedésű vállalkozásokat célozza a kkv-stratégia kiemelkedő elemének tartott Magyar Multi Program - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium  (ITM) gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkára szerdán Kecskeméten.
Iparfejlesztés
Idén 50 cég kerülhet bele a magyar multikat nevelő EU-s programba
2020. február 13.
Várhatóan mintegy 50 mikro-, kis- és középvállalkozás kerülhet be az idén a kkv-stratégia kiemelkedő elemének tartott Magyar Multi Programba (MMP) – jelezte egy csütörtöki szegedi eseményen Szepesi Balázs.
Iparfejlesztés
A vállalkozásoknak segít a Magyar Multi Program
2020. február 5.
Elsősorban kis- és középvállalkozásoknak segít a Magyar Multi Program, amelyről szerdán tartott tájékoztatót Miskolcon az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. (IFKA), és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (Bokik).
Iparfejlesztés
Útjára indul országos rendezvénysorozatunk
2020. január 23.
A Magyar Multi Program kis- és középvállalkozásoknak szóló tájékoztató rendezvénysorozatot indít, mely keretén belül a vállalkozók első kézből kaphatnak információkat a Magyar Multi Programról, a közeljövőben elérhető fejlesztési forrásokról és programokról, a rendezvényen igény szerint konzultációra is lehetőség nyílik
Iparfejlesztés
IFKA gazdaságfejlesztési konferencia 2019 előadásai és támogatói
2020. január 6.
Az IFKA gazdaságfejlesztési konferencia 2019.12.05-én került megrendezésre a Hotel Benczúrban. Az alábbiakban az elhangzott prezentációkat, támogatói listákat és az eseményen készült képeket tesszük közzé.
Iparfejlesztés
Elkészült a Magyar Multi Program elmúlt egy évét bemutató kötet
2019. december 10.
Elkészült a Magyar Multi Programot (MMP) bemutató kötet, amely összefoglalja az egy évvel ezelőtt indult programban résztvevő 57 cég fejlődését számos elemzéssel, és a vállalati jó példák bemutatásával – mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és -szabályozásért felelős államtitkára kedden Budapesten sajtótájékoztatón.
szervezetfejlesztés
  • Képzés
  • Pályázati partnerség
  • Tanácsadás
  • Tudománykommunikáció
  • K+F tevékenység
 
Lépjen velünk kapcsolatba
 
 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.