Finance4SocialChange projekt – üzleti támogató

Nemzetközi kapcsolatok
2020. november 11.
Az UniCredit a Finance 4 Social Change nemzetközi projekt fő partnere a társadalmi hatású banki tevékenység (THBT) programján keresztül, egy becsületesebb és befogadóbb társadalom kiépítése érdekében.
A THBT alappillére az UniCredit széleskörű fenntarthatósági stratégiájának, aminek a jelenlegi célja 1 milliárd euró folyósítása 2023-ig különböző társadalmi hatású kezdeményezéseken és 11 országon keresztül, beleértve Ausztriát, Bosznia-Hercegovinát, Bulgáriát, Horvátországot, Csehországot, Németországot, Magyarországot, Olaszországot, Romániát, Szerbiát és Szlovákiát.

A Finance 4 Social Change kezdeményezés tökéletes platformot biztosít az UniCredit THBT számára, hogy a Bank különböző piacain közvetlenül támogathassa a társadalmi vállalkozásokat, mint a társadalmi fejlődés vezetőit. Ezen kívül az UniCredit szakértői mentorálják a versenyzőket a társadalmi hatás üzleti terv verseny (Social Impact Business Plan Competition) műhelyein. A bank képviselői helyet kapnak továbbá a bírálóbizottságban is, amely kiválasztja a négy nyertes projektet 2021 partnerkereső rendezvényein. 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.