Ajánlattételi felhívás oktatási modul kidolgozására

Iparfejlesztés
2018. július 12.
Ajánlattételi felhívás a SENSES projekthez kapcsolódó „Summer School on Social Innovation” esemény helyszínének biztosítására.


Ajánlattételi felhívás oktatási modul kidolgozására

Ajánlattételi felhívás a SENSES projekthez kapcsolódó oktatási program szellemi tulajdonjogi moduljának kialakítására.

Jelen felhívás a SENSES - Strengthening Social Entrepreneurial Landscape through involving socially responsible corporate Practices in EntrepreNeurial CompetenceS and Skills enhancement in the DANUBE region c. projektünkhöz kapcsolódik, amelyről ITT, valamint az alábbi mellékletben is olvashat bővebben. A pályázat benyújtásához kérjük olvassa el a lent található ajánlattételi felhívásunkat.

A "melléklet" a képre kattintva érhető el.


 

Hírek

Iparfejlesztés
A kormány elfogadta a KKV Stratégiát, melyben kiemelt szerepet kap az IFKA
2024. január 25.
A kormány célja, hogy az évtized második felében ismét a folyamatos növekedésé legyen a főszerep, 2030-ra pedig a gazdasági fejlettség az uniós átlag 90 százalékát érje el. Ennek érdekében felülvizsgálta és elfogadta a „a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások megerősítésének stratégiája 2019–2030” c. stratégiai dokumentumot (a továbbiakban: KKV Stratégia), és meghatározta a vállalkozások érdekében a következő két évben elvégzendő kiemelt vállalkozásfejlesztési intézkedéseket.
Iparfejlesztés
Az IFKA az egyik nyertese az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj nemzeti versenyének
2023. július 3.
2023. július 3-án az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. képviseletében Szabados Richárd ügyvezető és Billo Kármen szakmai vezető vette át az üzleti környezet fejlesztése, és a vállalkozások külpiacra lépésének elősegítése elnevezésű kategória nyertesének járó díjat az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj nemzeti fordulójának átadásán. A díjat a VALI.HU - The personalised business information website című projekttel nyerték el.
Iparfejlesztés
Modern Gyárak Éjszakája 2022. – A hazai élvonalbeli technológiák bemutatkozása
2022. november 14.
2022. november 11-én, immár hatodik alkalommal rendezték meg a Modern Gyárak Éjszakáját. A megnyitó a pécsi KONTAKT-Elektro Kft. telephelyén volt, ahol az országos programsorozat részeként tartott eseményt György László, a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára nyitotta meg.
Iparfejlesztés
Hamarosan újra Modern Gyárak Éjszakája – ezúttal is hibrid formában nyitják meg kapuikat a hazai gyárak
2022. október 27.
2022. november 11-én immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Modern Gyárak Éjszakája programsorozat, az idei évben a Kulturális és Innovációs Minisztérium és az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. szervezésében. Ahogyan tavaly novemberben, úgy idén is hibrid formában: a személyes gyárlátogatások mellett virtuális túrák is színesítik a kínálatot.
Iparfejlesztés
Nemzetközi szintű magyar cégek kellenek az ország sikeréhez
2022. október 12.
Nemzetközi szinten, akár világviszonylatban is versenyképes magyar cégek kellenek az ország sikeréhez - mondta a Magyar Multi Program szerdai oklevélátadó ünnepségén Budapesten a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára.
Iparfejlesztés
Magyar Multi Program - Oklevélátadó és szakmai nap
2022. október 12.
2022. október 12-én a Kulturális és Innovációs Minisztérium, az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. és a Makronóm Intézet a Várkert Bazárban tartotta meg a Magyar Multi Program köré szerveződött, oklevélátadóval egybekötött szakmai napját. Oklevelet a program 2021. évi körében résztvevő és pályázati forrást elnyert 81 vállalkozás kapott.
szervezetfejlesztés
  • Képzés
  • Pályázati partnerség
  • Tanácsadás
  • Tudománykommunikáció
  • K+F tevékenység
 
Lépjen velünk kapcsolatba
 
 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.