IFKA, mint a Virtuális Erőmű Program mentor vállalata

Zöld Gazdaság
2019. január 7.
2018. szeptember 20-án, Tanka Eszter Zöld gazdaság csoportvezető vehette át az IFKA nevében a Virtuális Erőmű Program mentor vállalatának járó díját.


Az IFKA komplex vállalkozásfejlesztési programjaiban nagy hangsúlyt kap a fenntartható, versenyképes vállalati működés, amelynek egyik alappillére az anyag- és energiahatékonyság. Ez ösztönzött minket arra, hogy a Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. (MI6) által 2011-ben elindított Virtuális Erőmű Program (VEP) – mint mentor vállalat – közreműködői legyünk. A VEP célja a hazai vállalatok – kiemelten a kis- és középvállalkozások (kkv-k) – körében az energiahatékonyság és a megújuló energetikai beruházások előkészítésének, finanszírozásának, valamint megvalósításának támogatása és mentorálása.

A vállalatok különböző, összesen három szinten csatlakozhatnak a programhoz, amelyben az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat áll rendelkezésre:

  • Energiatudatos Vállalat,
  • Energiahatékony Vállalat,
  • Energiahatékony Mentor Vállalat.

Az IFKA szerepe mentor vállalatként, hogy példamutatásával és szerepvállalásával segítse a vállalatokat az energiatudatossággal és energiahatékonysággal kapcsolatos céljaik elérésében és motiválják őket a fent említett címek megszerzésére. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen bennünket bizalommal az alábbi e-mail címen: info@ifka.hu.

A 2019-es Energiahatékonysági Kiválósági Pályázatra az érdeklődő vállalatok február 10-ig jelentkezhetnek a MI6 honlapján: http://www.mi6.hu/.

Hírek

Zöld Gazdaság
IFKA, mint a Virtuális Erőmű Program mentor vállalata
2019. január 7.
2018. szeptember 20-án, Tanka Eszter Zöld gazdaság csoportvezető vehette át az IFKA nevében a Virtuális Erőmű Program mentor vállalatának járó díját.
Zöld Gazdaság
CIRCE2020 projekt bemutatása a 12. Gazdaságfejlesztési konferencián
2018. december 10.
A Zöld Gazdaság csoport részt vett a 12. Gazdaságfejlesztési konferencián, amely 2018. december 6-án a Hotel Benczúrban került megrendezésre.
Zöld Gazdaság
Study visit Budapesten
2018. november 30.
2018. november 26-28. között került megrendezésre Budapesten a Climate-KIC által támogatott Study visit program, amelyet a Temes megyei Kereskedelmi és Iparkamara munkatársa, Cristina Badulescu, és az IFKA Zöld gazdaság csoportja közösen szervezett meg.
Zöld Gazdaság
Ipari szimbiózis workshop Szegeden
2018. november 29.
A TRIS (Régiók úton az ipari szimbiózis felé) projekt keretében az IFKA Zöld gazdaság csoportja workshopot szervezett helyi kis- és középvállalkozásoknak a körforgásos gazdaság és az ipari szimbiózis modelljéről Szegeden.
Zöld Gazdaság
Részvétel a Román – Magyar Közös Klaszter Konferencián Debrecenben
2018. november 22.
Az IFKA Zöld gazdaság csoportja november 22-én részt vett a Pénzügyminisztérium és a Romániai Klaszter Szövetség által szervezett Román – Magyar Közös Klaszter Konferencián Debrecenben.
Zöld Gazdaság
Elindult a GREENIN projekt az IFKA részvételével
2018. november 15.
Célja az innovációt támogató zöld közbeszerzési gyakorlat népszerűsítése, ösztönzése a fenntarthatóság és a környezeti megközelítés eszközein keresztül. A Horizont 2020 Kutatási és innovációs programja által finanszírozott nemzetközi projektben portugál, spanyol és magyar – az IFKA képviseletében – partnerek dolgoznak együtt a fenti cél elérése érdekében.
szervezetfejlesztés
  • Képzés
  • Pályázati partnerség
  • Tanácsadás
  • Tudománykommunikáció
  • K+F tevékenység
 
Lépjen velünk kapcsolatba
 
 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.