Indul a regisztráció a Magyar Multi Program harmadik körének előminősítésére

Iparfejlesztés
2021. augusztus 30.
2021. augusztus 30-án megnyílt a regisztráció a Magyar Multi Program harmadik előminősítési körére.


A regisztrációs felület az mmp.ifka.hu oldalon érhető el és első körben 2021. szeptember 10-ig lesz nyitva, majd 2021 októberétől minden hónap első és ötödik napja között lesz lehetőség az előminősítési igények benyújtására. 

A Magyar Multi Programban való részvételhez szükséges előminősítést az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. végzi. A programban olyan vállalkozások vehetnek részt, amelyek megfelelnek az alábbi feltételeknek:

  • mikro, kis-, vagy középvállalkozásnak minősülnek;
  • legalább három lezárt üzleti évvel rendelkeznek;
  • minimum 5 fős alkalmazotti létszámmal rendelkeznek és
  • minimum 100 millió Ft nettó értékesítési árbevétellel.

A folyamat első lépése egy regisztráció. Sikeres regisztrációt követően a megfelelő kategória kiválasztása következik, amit a vállalkozás bemutatására és a fejlesztési terv kidolgozására szolgáló űrlapok kitöltése követ. A folyamat utolsó lépése az előminősítési kérelem benyújtása.

A formai és szakmai tartalom ellenőrzését az IFKA végzi, ennek eredménye a Szakértői Testület döntését követően várható, mely után kiállításra kerül az előminősítési tanúsítvány. Az MMP Szakértői Testületi ülése havonta minimum egy alkalommal kerül megrendezésre. Az előminősítési tanúsítványokat az EPTK rendszer felületén tudják feltölteni.

Bővebb információkért kérjük, keressenek bizalommal ügyfélszolgálati elérhetőségeink bármelyikén, munkanapokon hétfőtől-csütörtökig: 08:00 – 17:00 óra között, pénteken: 08:00 – 14:30 óra között, telefonon a: 06 1 312 2213, vagy e-mailben: vali@ifka.hu címen.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.