Elindult az EVOLÚCIÓ − Megújuló Vállalkozások Programja

Iparfejlesztés
2021. június 15.
Az EVOLÚCIÓ átfogó megoldást kínál a generációváltó és a válságba sodródott vállalkozások számára.

GINOP 1.1.10-20-2020-00001 azonosítószámú, Magyar kkv-k működési és vezetési gyakorlatának fejlesztése című program célja, hogy fejlessze a vállalkozásokat támogató jogi és üzleti szolgáltatások piacát, képezze a kkv-k életét aktívan támogató piaci szereplőket, szakértői tanácsadással felkészítse a hazai kkv-kat az előttük álló generációváltás folyamatára. Az EVOLÚCIÓ három programrészből áll: Második esély, Generációváltás, Vállalkozáskutatói és Elemzői Hálózat.

A most induló Második esély programrész keretében bevezetésre kerül egy olyan gazdálkodási cégszűrési- és válságelőrejelzési módszertan, amelynek segítségével lehetővé válik a válság jeleinek korai előrejelzése. Ehhez kapcsolódóan a program szaktanácsadással járul hozzá a nehéz helyzetben lévő vállalkozások problémáinak megoldásához, kezeléséhez.

A programra olyan cégek jelentkezését várják, amelyek működésükben elakadást tapasztalnak, esetleg válságba vagy csőd szélére sodródtak és szakértői segítségre, szaktanácsadásra van szükségük az újrainduláshoz, átalakításhoz.

A Generációváltás nevet viselő program keretében tanácsadói szolgáltatás segíti a vállalkozásokat a cégérték meghatározásában, az átadási folyamat tervezésében, és a megfelelő finanszírozási forrás megtalálásában.

A Vállalkozáskutatói és Elemzői Hálózat létrehozásának célja, hogy teret adjon a vállalkozások világát kutató és elemző szakértők közötti kapcsolat erősítésének, és a vállalkozásokkal és vállalkozókkal kapcsolatos inspiratív diskurzusoknak.

Jelentkezni az evolucio.ifka.hu oldalon lehet, bővebb információ is itt érhető el.

A GINOP 1.1.10-20-2020-00001 azonosítószámú, Magyar kkv-k működési és vezetési gyakorlatának fejlesztése című projekt a Széchenyi Terv program keretében valósul meg az Európai Unió támogatásával. A projekt összköltsége Európai Uniós és hazai társfinanszírozással együtt összesen 1,5 mrd Forint.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.