Elindult az EVOLÚCIÓ − Megújuló Vállalkozások Programja

Iparfejlesztés
2021. június 15.
Az EVOLÚCIÓ átfogó megoldást kínál a generációváltó és a válságba sodródott vállalkozások számára.

A program célja, hogy fejlessze a vállalkozásokat támogató jogi és üzleti szolgáltatások piacát, képezze a kkv-k életét aktívan támogató piaci szereplőket, szakértői tanácsadással felkészítse a hazai kkv-kat az előttük álló generációváltás folyamatára. Az EVOLÚCIÓ három programrészből áll: Második esély, Generációváltás, Vállalkozáskutatói és Elemzői Hálózat.

A most induló Második esély programrész keretében bevezetésre kerül egy olyan gazdálkodási cégszűrési- és válságelőrejelzési módszertan, amelynek segítségével lehetővé válik a válság jeleinek korai előrejelzése. Ehhez kapcsolódóan a program szaktanácsadással járul hozzá a nehéz helyzetben lévő vállalkozások problémáinak megoldásához, kezeléséhez.

A programra olyan cégek jelentkezését várják, amelyek működésükben elakadást tapasztalnak, esetleg válságba vagy csőd szélére sodródtak és szakértői segítségre, szaktanácsadásra van szükségük az újrainduláshoz, átalakításhoz.

A Generációváltás nevet viselő program keretében tanácsadói szolgáltatás segíti a vállalkozásokat a cégérték meghatározásában, az átadási folyamat tervezésében, és a megfelelő finanszírozási forrás megtalálásában.

A Vállalkozáskutatói és Elemzői Hálózat létrehozásának célja, hogy teret adjon a vállalkozások világát kutató és elemző szakértők közötti kapcsolat erősítésének, és a vállalkozásokkal és vállalkozókkal kapcsolatos inspiratív diskurzusoknak.

Jelentkezni az evolucio.ifka.hu oldalon lehet, bővebb információ is itt érhető el.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.