Nemzeti Kiválóság Díjjal ismerik el a legsikeresebb magyar szervezeteket

Primary Menu
2021. április 1.
Az ITM közleménye szerint György László hozzátette, a koronavírus-járvány is megmutatta, milyen fontos szerepe van azoknak a szervezeteknek, amelyek kiemelkedő teljesítményükkel példát mutatva erősítik a hazai gazdaságot, az ITM ezt a munkát szeretné elismerni ezzel a díjjal.
Az elismerésre 2021. április 30-ig minden belföldi székhellyel rendelkező szervezet jelentkezhet öt kategóriában: kis méretű termelő vagy szolgáltató szervezet (50 fő alatt), közepes méretű termelő vagy szolgáltató szervezet (50-250 fő között), nagyméretű termelő vagy szolgáltató szervezet (250 főt meghaladó), közigazgatási, közszolgálati, oktatási, egészségügyi vagy szociális szolgáltatás területén működő szervezet, valamint nonprofit szervezet (alapítványok, egyesületek, szövetségek).

A beérkezett pályázatokat független, külső értékelők bevonásával a Nemzeti Kiválóság Díj Bizottság bírálja el, amely minden pályázati kategóriában egy - indokolt esetben két - díj kiadására tehet javaslatot. A díjazottakról a biztosság javaslata alapján az innovációért és technológiáért felelős miniszter dönt, a díjak átadására ezt követően ünnepélyes keretek között kerül sor.

A pályázat elkészítéséhez és benyújtásához szükséges jelentkezési lap, valamint a részletes pályázati kiírás a www.kivalosag.com honlapon érhető el - olvasható az ITM közleményében.

Forrás: MTI
 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.