Zárul a VEKOP 1.2.7-20 kódszámú pályázat regisztrációja és előminősítése

Iparfejlesztés
2021. február 15.
A Közép-magyarországi régió divat- és dizájnipari kkv-k fejlesztését támogató pályázati felhívás előminősítési rendszerébe a regisztráció (cég alapadat űrlap beküldése) február 15-én 18.00 órakor zárul. A részvételi feltételek befogadhatóságát  (belepési kritériumok űrlap beküldése) február 16-a 12 óráig, a teljes előminősítési kérelmet február 19-én 18.00 óráig adhatják be.
A benyújtott kérelmek elbírálásáról és a tanúsítványok kiállításáról a regisztrációhoz kötődő e-mail címen kapnak tájékoztatást a vállalkozások, valamint a regisztrált fiókban is látható lesz az eredmény. Az utolsó előminősítési igény beérkezésétől számítva legfeljebb 30 nap áll az IFKA rendelkezésére az előminősítési igények elbírálására és az előminősítési tanúsítványok hivatalos kiállítására. A sikeres előminősítési tanúsítvánnyal rendelkező vállalkozásoknak legkésőbb 2021. március 31-ig szükséges feltölteni a teljes pályázati dokumentációjukat.

A szakmai előminősítés ügyfélszolgálatának elérhetősége: +36 30 135 75 05; info@divatdesignpalyazat.ifka.hu Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9.00 és 15.00 között áll rendelkezésre.
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.