A GINOP-1.2.9-20 előminősítési folyamat felfüggesztése

Járműipari Beszállító-fejlesztési Program
2021. január 8.
A „Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című (GINOP 1.2.9-20 kódszámú) felhívás keretében a projektek előminősítési lehetősége 2021. január 11-i határnappal felfüggesztésre kerül a beérkezett támogatási kérelmek nagy számára és a rendelkezésre álló kötelezettségvállalási keret valószínűsíthető kimerülésére tekintettel.

Az 5 Mrd Ft keretösszegű felhívás 2020. november 18-án jelent meg, a Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programba és a Felzárkózó települések Programba tartozó falvak vállalkozásai pedig november 25-től előregisztrálhattak az előminősítési folyamatra a www.ginop129.ifka.hu/ honlapon, melyen az előminősítési felület 2021. január 4-én nyílt meg.

A Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programba és a Felzárkózó települések Programba tartozó falvak vállalkozásai számára a támogatási kérelmek benyújtására az IFKA által kiállított Minősítő Tanúsítvány birtokában 2021. február 18-tól lesz lehetőség.

Támogatási kérelem benyújtására az EPTK elektronikus pályázatkezelési rendszeren keresztül van lehetőség. A rendszer a www.eptk.fair.gov.hu/ honlapon érhető el.

A felhívás teljes anyaga továbbra is elérhető a www.palyazat.gov.hu/ginop-129-20-htrnyos-helyzet-teleplseken-mkd-mikro-s-kisvllalkozsok-fejlesztseinek-tmogatsa-1 oldalon.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.