REBORN projekt - Krízisbe került vállalkozások támogatásához kapcsolódó szakpolitikai akcióterv

Nemzetközi kapcsolatok
2020. július 27.
Tanácsadói hálózat támogatja a Korai Figyelmeztető és Támogató Rendszer (Early Warning Mechanism) programba bevont cégek fejlődését a REBORN projekt keretében.
A Korai Figyelmeztető és Támogató rendszer a krízisben lévő, vagy krízis felé sodródó vállalkozások támogatását hivatott szolgálni. A krízisbe került vállalkozások támogatásához kapcsolódó szakpolitikai akciótervet áttekintő REBORN workshop („Hogyan vigyázzunk a vállalatok egészségére? Workshop szakértőknek és szakpolitikusoknak a krízisben lévő vállalkozások támogatásáról.”) fő kérdése az volt, hogyan áll majd össze az a külső tanácsadói hálózat (mentor-hálózat), amellyel biztosítható a Korai Figyelmeztető és Támogató Rendszer (Early Warning Mechanism) programba bevont cégek számára a tényleges és gyakorlati támogatás. 

A 2020. július 2-án tartott találkozó célja a kiválasztás módszertanának meghatározása, a motivációs elemek összegyűjtése, valamint a külső tanácsadói tevékenység körül határolása volt. Az eseményen résztvevő tanácsadói csoport (válság- és változásmenedzserek, vállalkozásfejlesztési szakemberek, szervezetfejlesztők, trénerek,  bankok képviselői és a csőd- és felszámolási jogban jártas szakemberek) meghatározta, melyek lesznek a program mentorainak legfontosabb kötelezettségei a cégekkel való közös munka során.
 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.