Egy hónappal meghosszabbodik az Irinyi Terv beadási határideje

Járműipari Beszállító-fejlesztési Program
2020. március 25.
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) az Irinyi Terv iparstratégiai támogatásai program kérelmeinek beadási határidejét 2020. április 21. éjfélre módosította.
„A kormány által kihirdetett veszélyhelyzetben a feladatunk az, hogy mérsékeljük a gazdaság lassulását, és támogassuk újraindítását annak érdekében, hogy a krízis elmúltával a hazai vállalkozások mielőbb megkezdhessék a minőségi munkahelyeket fenntartó, high-tech és zöld beruházásaikat” – mondta György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár. Ehhez nyújtanak fontos eszközt az Innovációs és Technológiai Minisztérium kezelésében lévő költségvetési források, amelyek elérését a tárca minél hosszabb ideig fenn kívánja tartani.

A 2020. február 10-én közzétett tájékoztató alapján 2020-ban a támogatási kérelmeket március 4. és március 25. között lehetett volna benyújtani. Az ITM az Irinyi Terv iparstratégiai támogatásai program kérelmeinek beadási határidejét 2020. április 21. éjfélre módosította.

A digitális felület és a kitöltést segítő tájékoztató a lebonyolító IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. honlapján (www.ifka.hu) keresztül érhető el. Az érdeklődők esetleges kérdéseiket az irinyiterv@ifka.hu e-mail címre küldhetik el.

(ITM Kommunikáció)
Forrás: kormany.hu
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.