SIV - Social Impact Vouchers Interreg Central Europe projekt

Nemzetközi kapcsolatok
2019. március 28.
Az IFKA közreműködő partnerként megkezdte a SIV - Social Impact Vouchers projekt megvalósítását...

Az IFKA közreműködő partnerként megkezdte a SIV - Social Impact Vouchers projekt megvalósítását az Interreg Central Europe Programme finanszírozásában. Részletes tájékoztató hamarosan …

SIV - Social Impact Vouchers

Szembesülve a tartós munkanélküliség és a hátrányos helyzetű csoportok munkaerőpiaci integrációjával kapcsolatos nehézségekkel, ezek leküzdésére a SIV projekt új eszközzel kívánja növelni a társadalmi vállalkozások és a stakeholderek kapacitását a magántőke bevonására.

A partnerek a közép-európai országokban közösen tesztelik majd a Social Impact Alap bevezetését a hátrányos helyzetű csoportok munkaerőpiaci integrálására, a magántőke bevonásával. Ezzel összhangban a résztvevő partnerek ösztönzőrendszert dolgoznak ki a kis- és középvállalkozások számára a tartós munkanélküliek voucher rendszeren keresztüli foglalkoztatására. E voucher-rendszert a Social Impact Alap finanszírozza; a pilot-tevékenységek tapasztalatai alapján a partnerek segítséget tudnak nyújtani a stakeholderek számára a szükséges készségek és kapacitások előteremtéséhez, valamint a Social Impact Alap és a voucher rendszer bevezetéséhez.

Hírek

Iparfejlesztés
IFKA gazdaságfejlesztési konferencia 2019 előadásai és támogatói
2020. január 6.
Az IFKA gazdaságfejlesztési konferencia 2019.12.05-én került megrendezésre a Hotel Benczúrban. Az alábbiakban az elhangzott prezentációkat, támogatói listákat és az eseményen készült képeket tesszük közzé.
Iparfejlesztés
Elkészült a Magyar Multi Program elmúlt egy évét bemutató kötet
2019. december 10.
Elkészült a Magyar Multi Programot (MMP) bemutató kötet, amely összefoglalja az egy évvel ezelőtt indult programban résztvevő 57 cég fejlődését számos elemzéssel, és a vállalati jó példák bemutatásával – mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és -szabályozásért felelős államtitkára kedden Budapesten sajtótájékoztatón.
Iparfejlesztés
IFKA gazdaságfejlesztési konferencia 2019
2019. november 20.
2019. december 5-én 13. alkalommal kerül megrendezésre az IFKA gazdaságfejlesztési konferenciája, melynek ezúttal két fő témája lesz: az innováció és a HR.
Iparfejlesztés
Precíziós Diagnosztikai Innovációs Központ épül Érden
2019. október 29.
Pest Megye Önkormányzata pályázatot írt ki az Érden létrehozandó Precíziós Diagnosztikai Innovációs Központ helyiségeinek bérleti úton történő hasznosítására.
Iparfejlesztés
Meghosszabbított beadási határidő az MMP tanácsadói pályázatánál
2019. október 1.
2019. október 9. 16:00-ig, azaz egy héttel meghosszabbított határidőig adhatók be a jelentkezések a Magyar Multi Program keretében a tanácsadóként előminősítésre pályázó vállalkozások számára. A nyílt pályázat keretében a Magyar Multi Program első szakmai szolgáltatói kerülnek kiválasztásra.
Iparfejlesztés
Hamarosan zárul az első szakértői jelentkezési kör a Magyar Multi Program keretében
2019. szeptember 26.
Nyílt pályázat keretében kerülnek kiválasztásra a Magyar Multi Program szakmai szolgáltatói, azon vállalkozások, amelyek szakértői szolgáltatásokat nyújthatnak majd a Magyar Multi Program GINOP-1.1.8-19 (Magyar Multi Program II.) és GINOP-1.2.7-19 (Magyar Multi Program III.) kódszámú felhívásaiban kedvezményezettek számára.
szervezetfejlesztés
  • Képzés
  • Pályázati partnerség
  • Tanácsadás
  • Tudománykommunikáció
  • K+F tevékenység
 
Lépjen velünk kapcsolatba
 
 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.