SIV - Social Impact Vouchers Interreg Central Europe projekt

Nemzetközi kapcsolatok
2019. március 28.
Az IFKA közreműködő partnerként megkezdte a SIV - Social Impact Vouchers projekt megvalósítását...

Az IFKA közreműködő partnerként megkezdte a SIV - Social Impact Vouchers projekt megvalósítását az Interreg Central Europe Programme finanszírozásában. Részletes tájékoztató hamarosan …

SIV - Social Impact Vouchers

Szembesülve a tartós munkanélküliség és a hátrányos helyzetű csoportok munkaerőpiaci integrációjával kapcsolatos nehézségekkel, ezek leküzdésére a SIV projekt új eszközzel kívánja növelni a társadalmi vállalkozások és a stakeholderek kapacitását a magántőke bevonására.

A partnerek a közép-európai országokban közösen tesztelik majd a Social Impact Alap bevezetését a hátrányos helyzetű csoportok munkaerőpiaci integrálására, a magántőke bevonásával. Ezzel összhangban a résztvevő partnerek ösztönzőrendszert dolgoznak ki a kis- és középvállalkozások számára a tartós munkanélküliek voucher rendszeren keresztüli foglalkoztatására. E voucher-rendszert a Social Impact Alap finanszírozza; a pilot-tevékenységek tapasztalatai alapján a partnerek segítséget tudnak nyújtani a stakeholderek számára a szükséges készségek és kapacitások előteremtéséhez, valamint a Social Impact Alap és a voucher rendszer bevezetéséhez.

Hírek

Iparfejlesztés
Lehetőség a legjobbaknak: következő szakaszába lép a Magyar Multi Program
2019. szeptember 10.
Névtelen
Iparfejlesztés
Magyar Multi Program regisztrációjának felfüggesztése
2019. augusztus 29.
Tájékoztatjuk a tisztelt pályázókat, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a Magyar Multi Program II. és III. felhívások előminősítéséhez kapcsolódó regisztrációt 2019. szeptember 2. 10:00-ig meghosszabbítjuk.
Iparfejlesztés
Megjelent társadalmi egyeztetésre a Magyar Multi Program tanácsadói szolgáltatók előminősítésének pályázati felhívása
2019. július 31.
2019 július 31-től véleményezhető társadalmi egyeztetés keretében a GINOP-1.1.4-16 Magyar Multi Program tanácsadói szolgáltatók előminősítésének pályázati felhívása, valamint a kapcsolódó előminősítési és értékelési folyamatot bemutató pályázói kézikönyv.
Iparfejlesztés
Ajánlattételi felhívás oktatási modul kidolgozására
2018. július 12.
Ajánlattételi felhívás a SENSES projekthez kapcsolódó „Summer School on Social Innovation” esemény helyszínének biztosítására.
Iparfejlesztés
Horizont 2020 ICT Event 2018
2018. július 2.
CT Event 2018 – A Horizont 2020 kétévente megrendezésre kerülő infokommunikációs technológiai (IKT) konferenciája 2018. december 4-6-ig lesz Bécsben, az EU Osztrák Elnökségének keretében.
Iparfejlesztés
Sikeres együttműködés az FFWD budapesti tanulmányútnak köszönhetően
2018. június 27.
Az FFWD projekt nemzetközi workshopjának keretei között ...
szervezetfejlesztés
  • Képzés
  • Pályázati partnerség
  • Tanácsadás
  • Tudománykommunikáció
  • K+F tevékenység
 
Lépjen velünk kapcsolatba
 
 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.