SIV - Social Impact Vouchers Interreg Central Europe projekt

Nemzetközi kapcsolatok
2019. március 28.
Az IFKA közreműködő partnerként megkezdte a SIV - Social Impact Vouchers projekt megvalósítását...

Az IFKA közreműködő partnerként megkezdte a SIV - Social Impact Vouchers projekt megvalósítását az Interreg Central Europe Programme finanszírozásában. Részletes tájékoztató hamarosan …

SIV - Social Impact Vouchers

Szembesülve a tartós munkanélküliség és a hátrányos helyzetű csoportok munkaerőpiaci integrációjával kapcsolatos nehézségekkel, ezek leküzdésére a SIV projekt új eszközzel kívánja növelni a társadalmi vállalkozások és a stakeholderek kapacitását a magántőke bevonására.

A partnerek a közép-európai országokban közösen tesztelik majd a Social Impact Alap bevezetését a hátrányos helyzetű csoportok munkaerőpiaci integrálására, a magántőke bevonásával. Ezzel összhangban a résztvevő partnerek ösztönzőrendszert dolgoznak ki a kis- és középvállalkozások számára a tartós munkanélküliek voucher rendszeren keresztüli foglalkoztatására. E voucher-rendszert a Social Impact Alap finanszírozza; a pilot-tevékenységek tapasztalatai alapján a partnerek segítséget tudnak nyújtani a stakeholderek számára a szükséges készségek és kapacitások előteremtéséhez, valamint a Social Impact Alap és a voucher rendszer bevezetéséhez.

szervezetfejlesztés
  • Képzés
  • Pályázati partnerség
  • Tanácsadás
  • Tudománykommunikáció
  • K+F tevékenység
 
Lépjen velünk kapcsolatba
 
 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.