Electrosub 2019 | Konferencia

Ipar 4.0 és digitalizáció
2019. március 29.
Az Electrosub létrehozásnak és további meghirdetésének az a célja, hogy az elektronikai iparban érintett cégek és szakemberek számára egy olyan fórumot kínáljon, ahol személyes találkozásokon keresztül koncentráltan, egy fedél alatt, szerezhetnek naprakész szakmai ismereteket, építhetnek üzleti kapcsolatokat, kereshetnek megoldásokat az előttük álló feladatokra, választ a szakmai kihívásokra.

Az ELECTROSUB a személyes találkozások színtere, ahol az elektronikai ipar piaci szereplői, kilépve a virtuális világból, egy helyen, egy időben vannak jelen, kötnek üzletet, térképezik fel az együttműködési lehetőségeket, kapnak választ a szakma kihívásaira. Az esemény bronz támogatójaként standunkon és a konferencia előadói között is találkozhatnak az Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt projekttel 2019. április 3-5. között.

Az Ipar 4.0 Mintagyárak projekt bronz fokozatú támogatója az eseménynek: standunkon iparfejlesztési tanácsokkal várjuk az érdeklődőket, továbbá szakértőink két előadást is tartanak a nagyközönség előtt, melyekben többek közt szó lesz a negyedik ipari forradalom vívmányairól és a bennük rejlő hatékonyságfejlesztési potenciálról.


További információ
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.