SMART 2019 Konferencia

Ipar 4.0 és digitalizáció
2019. február 11.
2019. április 2. Akvárium Klub - Új technológiák. Új termékek. Új stratégiák. Új modellek

Az innováció soha nem volt ilyen tág és sokszínű, a diszrupció szele váratlan irányokból érkezve sodorhat el egész iparágakat. Van mód azonban arra, hogy a kihívásokat lehetőségekké formáljuk. Ehhez azonban transzparenciára és egyedi látásmódra van szükség: mindarra, amit a jubileumi SMART konferencia programja kínál. 

Az évente 1000 látogatót megmozgató SMART konferencián idén jelen lesz minden olyan cég, startup, tehetség és szakértő, akinek van vagy lesz köze az innovációhoz. Inspiratív kapcsolódási pontok felfedezése, pezsgő asszociációk és őszinte vallomások adnak lendületet a résztvevőknek.


További információ

Hírek

Ipar 4.0 és digitalizáció
Már 100 alkalommal vettek részt a hazai kkv-k mintaüzem-látogatáson a Modern Mintaüzem Program keretében
2022. április 22.
Szegeden, a Florin Zrt.-nél került sor a századik mintaüzem-látogatásra április 21-én. A fertőtlenítő- és tisztítószereket, valamint kozmetikai termékeket gyártó cég már 3 alkalommal nyitotta meg kapuit az érdeklődő vállalkozások előtt.
Ipar 4.0 és digitalizáció
A vállalkozások egymástól is tanulnak a Modern Mintaüzemek Programjában
2022. január 20.
A Modern Mintaüzem Program célja, hogy olyan cégeket támogasson, amelyek otthonuknak érzik hazánkat, és amelyek meg akarják nyerni a 2020-as évtizedet az élvonalbeli technológiák megismerésével és alkalmazásával. Így lesz a magyar gazdaság high-tech és zöld, és így lesz tartósan munkája a magyar embereknek - mondta György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár csütörtökön Győrben, a modern mintaüzemek első regionális találkozóján az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közleménye szerint.
Ipar 4.0 és digitalizáció
Átadták a Nemzeti Kiválóság Díjakat
2021. november 23.
Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter 2021. november 22-én, a Pesti Vigadó Dísztermében adta át a Nemzeti Kiválóság Díjat azoknak a vállalatoknak, szervezeteknek, amelyek a humánerőforrás-gazdálkodás, a szervezeti célkitűzések és stratégiák, az alkalmazott értékteremtő folyamatok irányítása, a fenntarthatósági szempontok és üzleti eredmények területén kiemelkedő teljesítményt és eredményt értek el.
Ipar 4.0 és digitalizáció
Csatlakozott a 100. vállalkozás a Modern Mintaüzem Programhoz
2021. november 10.
Századik vállalkozásként csatlakozott az NCT Ipari Elektronikai Kft. a Modern Mintaüzem Programhoz - jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára szerdán Taksonyban.
Ipar 4.0 és digitalizáció
5. Modern Gyárak Éjszakája - Csütörtöktől lehet regisztrálni a gyárlátogatásokra
2021. november 4.
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) 2021. november 12-én, jövő pénteken rendezi meg az 5. Modern Gyárak Éjszakáját. A gyárak és az üzemek idén hibrid formában fogadják az érdeklődőket: a kínálatot személyes gyárlátogatások és virtuális, online túrák is színesítik; félszáznál több vállalkozás már biztosan megnyitja kapuit az érdeklődők előtt, akik csütörtöktől regisztrálhatnak az eseményre a Modern Gyárak Éjszakája oldalán - közölte az ITM csütörtökön az MTI-vel.
Ipar 4.0 és digitalizáció
Meghosszabbításra került a Korszerű vállalati technológiai mintaprogram beadása
2021. július 20.
Korszerű vállalati technológiai mintaprogram beadási határideje meghosszabbításra került, a támogatási kérelmeket július 30-ig lehet benyújtani.
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.