FFWD Regionális Stakeholder találkozó

Nemzetközi kapcsolatok
2018. december 18.
2018. december 4-én, a budapesti Centrál Kávéházban került megrendezésre FFWD projektünk negyedik...

2018. december 4-én, a budapesti Centrál Kávéházban került megrendezésre FFWD projektünk negyedik stakeholder találkozója tizenegy stakeholder részvételével. A projekt keretében megvalósított feladatok bemutatását követően, szervezetünk a stakeholderek bevonásával értékelte a projekt keretében feltárt vállalkozásfejlesztési jó gyakorlatokat – különös tekintettel a Középvállalati Fejlesztési Program bővítésére rendelkezésre álló kezdeményezésekre. Valamennyi vizsgált jó gyakorlat célja a KKV-k nemzetköziesedésének és finanszírozási forrásokhoz történő hozzáférésének előmozdítása – teljes összhangban a hazai kiemelt projekttel. Emellett pedig a szereplők röviden áttekintették a projekt keretében jövő év tavaszán megrendezésre kerülő tanulmányutak lehetséges helyszíneit, megismerhető jó gyakorlatokat és a hazai vállalkozások számára képviselt hozzáadott értéket. A résztvevők a tanulmányutak mellett tájékoztatást kaptak a soron következő eseményekről és a regionális cselekvési terv véglegesítésének folyamatáról is.

Hírek

Iparfejlesztés
Precíziós Diagnosztikai Innovációs Központ épül Érden
2019. október 29.
Pest Megye Önkormányzata pályázatot írt ki az Érden létrehozandó Precíziós Diagnosztikai Innovációs Központ helyiségeinek bérleti úton történő hasznosítására.
Iparfejlesztés
Meghosszabbított beadási határidő az MMP tanácsadói pályázatánál
2019. október 1.
2019. október 9. 16:00-ig, azaz egy héttel meghosszabbított határidőig adhatók be a jelentkezések a Magyar Multi Program keretében a tanácsadóként előminősítésre pályázó vállalkozások számára. A nyílt pályázat keretében a Magyar Multi Program első szakmai szolgáltatói kerülnek kiválasztásra.
Iparfejlesztés
Hamarosan zárul az első szakértői jelentkezési kör a Magyar Multi Program keretében
2019. szeptember 26.
Nyílt pályázat keretében kerülnek kiválasztásra a Magyar Multi Program szakmai szolgáltatói, azon vállalkozások, amelyek szakértői szolgáltatásokat nyújthatnak majd a Magyar Multi Program GINOP-1.1.8-19 (Magyar Multi Program II.) és GINOP-1.2.7-19 (Magyar Multi Program III.) kódszámú felhívásaiban kedvezményezettek számára.
Iparfejlesztés
Lehetőség a legjobbaknak: következő szakaszába lép a Magyar Multi Program
2019. szeptember 10.
Névtelen
Iparfejlesztés
Magyar Multi Program regisztrációjának felfüggesztése
2019. augusztus 29.
Tájékoztatjuk a tisztelt pályázókat, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a Magyar Multi Program II. és III. felhívások előminősítéséhez kapcsolódó regisztrációt 2019. szeptember 2. 10:00-ig meghosszabbítjuk.
Iparfejlesztés
Megjelent társadalmi egyeztetésre a Magyar Multi Program tanácsadói szolgáltatók előminősítésének pályázati felhívása
2019. július 31.
2019 július 31-től véleményezhető társadalmi egyeztetés keretében a GINOP-1.1.4-16 Magyar Multi Program tanácsadói szolgáltatók előminősítésének pályázati felhívása, valamint a kapcsolódó előminősítési és értékelési folyamatot bemutató pályázói kézikönyv.
szervezetfejlesztés
  • Képzés
  • Pályázati partnerség
  • Tanácsadás
  • Tudománykommunikáció
  • K+F tevékenység
 
Lépjen velünk kapcsolatba
 
 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.