FFWD Regionális Stakeholder találkozó

Nemzetközi kapcsolatok
2018. december 18.
2018. december 4-én, a budapesti Centrál Kávéházban került megrendezésre FFWD projektünk negyedik...

2018. december 4-én, a budapesti Centrál Kávéházban került megrendezésre FFWD projektünk negyedik stakeholder találkozója tizenegy stakeholder részvételével. A projekt keretében megvalósított feladatok bemutatását követően, szervezetünk a stakeholderek bevonásával értékelte a projekt keretében feltárt vállalkozásfejlesztési jó gyakorlatokat – különös tekintettel a Középvállalati Fejlesztési Program bővítésére rendelkezésre álló kezdeményezésekre. Valamennyi vizsgált jó gyakorlat célja a KKV-k nemzetköziesedésének és finanszírozási forrásokhoz történő hozzáférésének előmozdítása – teljes összhangban a hazai kiemelt projekttel. Emellett pedig a szereplők röviden áttekintették a projekt keretében jövő év tavaszán megrendezésre kerülő tanulmányutak lehetséges helyszíneit, megismerhető jó gyakorlatokat és a hazai vállalkozások számára képviselt hozzáadott értéket. A résztvevők a tanulmányutak mellett tájékoztatást kaptak a soron következő eseményekről és a regionális cselekvési terv véglegesítésének folyamatáról is.

Hírek

Iparfejlesztés
Megjelent a GINOP-1.2.11-20 pályázati felhívás
2020. augusztus 3.
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Magyar Multi Program IV. - „Zöld Nemzeti Bajnokok” - Energiahatékonysági fejlesztéseket kiszolgálni képes mikro-, kis- és középvállalkozások technológiafejlesztése és kapacitásbővítése” című (GINOP-1.2.11-20 kódszámú) felhívás.
Iparfejlesztés
Indul a regisztráció a Zöld Nemzeti Bajnok előminősítésre
2020. június 15.
Június 15-én 15:00 órától lehet regisztrálni a Zöld Nemzeti Bajnok előminősítésre. Magyarország Kormányának kiemelt célja a nagy növekedési potenciállal rendelkező, a zöldgazdasághoz és -iparhoz kapcsolódó feldolgozóipari vállalkozások technológiaváltást segítő fejlesztéseinek támogatása.
Iparfejlesztés
Pályázati felhívások mikro-, kis- és középvállalkozások számára
2020. május 20.
A Széchenyi 2020 keretében 2020 május 14-én megjelent „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című, GINOP-1.2.8-20 kódszámú felhívás, valamint tükörprogramja, a VEKOP-1.2.6-20 kódszámú felhívás.
Iparfejlesztés
Magyar Multi Program: Újra lehet jelentkezni szakértői minősítésre
2020. május 4.
2020. május 5-én (kedden) 9 órakor újra megnyílik a regisztráció a szakértői szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások minősítésére. A minősített szakértői rendszer célja, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások elismert szakértőktől kaphassanak segítséget további fejlődésükhöz, működésük átalakításához.
Iparfejlesztés
Már csak három napig lehet jelentkezni a Magyar Multi Program 2020-as előminősítésére
2020. április 27.
Már csak három napig, 2020.04.30. éjfélig lehet jelentkezni a Magyar Multi Program második előminősítési körére.
Iparfejlesztés
A nagy növekedésű vállalkozásokat célozza a Magyar Multi Program
2020. február 19.
A nagy növekedésű vállalkozásokat célozza a kkv-stratégia kiemelkedő elemének tartott Magyar Multi Program - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium  (ITM) gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkára szerdán Kecskeméten.
szervezetfejlesztés
  • Képzés
  • Pályázati partnerség
  • Tanácsadás
  • Tudománykommunikáció
  • K+F tevékenység
 
Lépjen velünk kapcsolatba
 
 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.