A GINOP-5.1.7-17-es projekt előminősítésének aktualitásai

Társadalmi vállalkozások
2018. október 5.
A GINOP 5.1.7. online előminősítési rendszerbe a mai napig 367 projekttervet nyújtottak be, amelyből 154 sikeres minősítés született 7,5 milliárd forint támogatási igénnyel.
A GINOP 5.1.7. online előminősítési rendszerbe a mai napig 367 projekttervet nyújtottak be, amelyből 154 sikeres minősítés született 7,5 milliárd forint támogatási igénnyel. Az előminősítési rendszer a legutóbbi felhívásmódosítás alapján 2019 elejéig várja a további pályázatokat.

Hírek

Társadalmi vállalkozások
GINOP-1.2.9-20 online előminősítő rendszer
2021. január 4.
A GINOP-1.2.9-20 „Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című felhívás 2. szakmai mellékletében felsorolt 162 településen projektet megvalósító mikro- és kisvállalkozások online előminősítő felülete 2021. 01. 04-től elérhető.
Társadalmi vállalkozások
A járvány hatásaira, a versenyképességre és tudományos módszertani kérdésekre fókuszált az első Vállalkozáskutatási Konferencia
2020. november 17.
A járványhelyzet miatt online került megrendezésre az I. Vállalkozáskutatási konferencia.
Társadalmi vállalkozások
A társadalmi vállalkozásokat támogató programok is bővítik a foglalkoztatást
2020. szeptember 30.
„Európai viszonylatban is figyelemre méltó a társadalmi céllal rendelkező szervezetek munkaerőpiaci szerepvállalása Magyarországon. A szociális gazdaság foglalkoztatási lehetőségeinek megerősítése nyomán az elmúlt években nőtt a szektorban foglalkoztatottak aránya – mondta Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára társadalmi vállalkozások számára egy nemzetközi projekt keretében kiírt versenyen 2020. szeptember 30-án, az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. budapesti elektromobilitási látogatóközpontjában.
Társadalmi vállalkozások
Elkészült a társadalmi vállalkozások fejlesztését szolgáló Duna-régió stratégia
2019. június 7.
A környezettudatos táplálkozás népszerűsítésén dolgozó magyar gasztronómiai, az országosan egyedülálló, 0%-os hulladék kibocsátást elérő horvát textilipari és többek között a...
Társadalmi vállalkozások
Társadalmi innovációs megoldások a hatékonyabb foglalkoztatásért
2019. május 30.
A társadalmi innováció hatásának a mérése kiemelten fontos, mert ennek segítségével bizonyíthatóan látható és nyomon követhető az elért változás, mondta ....
Társadalmi vállalkozások
A DelFin projekt az IFKA hazai közreműködésével támogatja Közép-Európa vidéki régióiban a társadalmi vállalkozásokat
2019. május 20.
A magyarországi Hajdú-Bihar, a németországi Saalekreis, horvátországi Duga Resa, valamint az olaszországi Piedmont régióinak a szakemberei közösen dolgoznak a társadalmi vállalkozások állami támogatási és finanszírozási modelljeinek fejlesztésén, jelentették be a németországi Magdeburgban.
Aktuális projektjeink
szervezetfejlesztés
  • Képzés
  • Pályázati partnerség
  • Tanácsadás
  • Tudománykommunikáció
  • K+F tevékenység
 
Lépjen velünk kapcsolatba
 
 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.