Új alkalmazás segíti a vállalkozásokat

Primary Menu
2023. szeptember 28.
Elkészült a Vállalkozói Információs Portállal (VALI) integráltan működő Forrástérkép. A finanszírozási lehetőségeket bemutató, díjmentesen használható funkció segítségével a vállalkozások céges és pénzügyi adataik alapján találhatnak céljaikhoz finanszírozási forrást.


A projektelem kiemelt célja a kkv-k pénzügyi tudatosságának fejlesztése, igényeikre, információs szintjükre épülve a különböző forrásbevonási lehetőségek bemutatása, ezzel is hozzájárulva a vállalkozások versenyképességének növekedéséhez, új beruházások elindulásához, hazánk gazdasági teljesítményének növekedéséhez. A fejlesztés kiemelten fókuszál a mikro- és kisvállalkozásokra, főként azokra, amelyek az elérhető források igénybevételére képesek lennének, de különböző okokból még nem értesültek ezekről a forrásokról, illetve nincsenek tisztában azzal, hogy ezeket a forrásokat hol, milyen feltételek mellett igényelhetik, illetve, hogy maguk a források illenek-e a jövőbeli terveikhez.

A Forrástérkép használata gyors és egyszerű: a VALI.HU oldal Forrástérkép menüpontjában az adatok megadását követően az alkalmazás egy listát állít össze, amely minden feltételt figyelembe véve megmutatja, hogy melyik forrást javasolja a felhasználó számára, valamint azt, hogy ezekhez mely kritériumok teljesülnek.

 

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.