Nemzeti Kiválóság Díj 2022.

Primary Menu
2022. április 22.
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium idén is meghirdette a Nemzeti Kiválóság Díj felhívást. A nívós elismerést azon vállalatok, szervezetek, érdemelhetik ki, amelyek a humánerőforrás-gazdálkodás, a szervezeti célkitűzések és stratégiák, az alkalmazott értékteremtő folyamatok irányítása, és a fenntarthatósági szempontok és üzleti eredmények területén már kiemelkedő teljesítményt és eredményt értek el.

A pályázat az EFQM Modell 2020 szerinti szervezeti önértékelésen alapul. Az elismerésre minden belföldi székhellyel rendelkező szervezet jelentkezhet öt kategóriában: kis méretű termelő vagy szolgáltató szervezet (50 fő alatt); közepes méretű termelő vagy szolgáltató szervezet (50-250 fő között); nagyméretű termelő vagy szolgáltató szervezet (250 főt meghaladó); közigazgatási, közszolgálati, oktatási, egészségügyi vagy szociális szolgáltatás területén működő szervezet; valamint nonprofit szervezet (alapítványok, egyesületek, szövetségek). A pályázati anyag véglegesítésének határideje: 2022. július 29.

A beérkezett pályázatokat független, külső értékelők bevonásával a Nemzeti Kiválóság Díj Bizottság bírálja el, amely minden pályázati kategóriában egy – indokolt esetben két – díj kiadására tehet javaslatot. A díjazottakról a bizottság javaslata alapján az innovációért és technológiáért felelős miniszter dönt.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.