A GINOP-1.2.14-20 és VEKOP 1.2.7-20 pályázatok eredményességi méréséhez igénybe vehető szolgáltatások

Iparfejlesztés
2022. február 7.
A divat és dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című pályázatban elnyert visszatérítendő támogatások akár teljes mértékben vissza nem térítendő támogatássá alakíthatók.
Az elnyert fejlesztési források vissza nem térítendő támogatássá konvertálásában az egyik meghatározó pillér, hogy a kedvezményezett vállalkozásoknak lehetősége nyílik különböző szakmai és üzleti képzések igénybevételére a projekt befejezését követő első üzleti év végéig. Egy képzés elvégzése akár 15 pontot is jelenthetnek az eredményesség mérésekor.
A fent említett képzések négy fő kategóriába sorolhatók. Az első kategória a divat-design témájú képzések, a második az export tevékenységhez kapcsolódó képzési programok. A harmadik lehetőség a vállalkozói és digitális kompetenciafejlesztést támogató képzések és workshopok, amelyek kifejezetten egyéni vállalkozóknak, mikrovállalkozásoknak szólnak. A negyedik és egyben utolsó kategória az IFKA által jóváhagyott egyéb képzések. A felsorolt négy fő kategórián belül további lehetőségek nyílnak az érdeklődők számára, amelyek az alábbi linken megtekinthetők: GINOP_1214-VEKOP_127_eredményességi_mérés_képzések.pdf (vali.hu)
 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.