Társadalmi partnerképzés Szigetváron!

Improving Job Opportunities
February 12, 2019
2019. február 20-21-én kétszer egynapos társadalmi partnerképzést tart az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. Baranya megyében, Szigetváron a helyi állami, önkormányzati, forprofit vállalatok, cégek, valamint a civil, egyházi, oktatási és szociális szervezetek vezetői, képviselői számára.

 

A társadalmi partnerképzés keretében a résztvevők együtt beszélgethetnek és közösen gondolkodhatnak a helyi erőforrások összhangjának és szinergiájának megteremtéséről pl: milyen saját válaszokat és megoldásokat tudnak adni a környezetünket foglalkoztató legfontosabb kérdésekre?


A 4 fő témakör:

  • hálózatfejlesztés
  • partnerség és közösségépítés a gyakorlatban
  • humán szolgáltatásfejlesztés hálózati keretek között
  • hálózati működés és szolgáltatásnyújtás fenntarthatósága

 

A helyi sajátosságokhoz kapcsolódva meghatározzuk az együttműködés főbb területeit és megkezdjük a megoldások, a közös munka kialakítását.

A képzést térítésmentesen biztosítjuk a résztvevőknek, mert a program a „NŐNAP 365 Nő-Köz-Pont működtetése Nyugat-Baranyában, Szigetvár központtal” (EFOP-1.2.9-17-2017-00102) című pályázat keretében és forrásaiból valósul meg.


Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

A részvétel regisztrációhoz kötött!

Az eseményről bővebben az alábbi linkre kattintva olvashat és a regisztrációt is megteheti:
https://pbkik.hu/esemeny/tarsadalmi-partnerkepzes/2018-11-28/

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.