Pályázatok az innovatív vállalkozásoknak

Social enterprises
April 27, 2018
Innovációs pályázatok az uniós források felhasználását követően is pályázhatóak lesznek.

Innovációs pályázatok az uniós források felhasználását követően is pályázhatóak lesznek, ugyanis hazai forrásból, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból (NKFI Alap) a Kormány által elfogadott éves programstratégia alapján, az uniós költségvetési ciklustól függetlenül évente jelennek meg kutatás-fejlesztési és innovációs felhívások. Vállalkozások innovációs tevékenységének támogatására 2018-ban 30 milliárd forint keretösszegű pályázatot jelentett meg a Hivatal az NKFI Alapból.

Részletek...

Forrás NKFIH

News

Social enterprises
GINOP-1.2.9-20 online előminősítő rendszer
January 4, 2021
A GINOP-1.2.9-20 „Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című felhívás 2. szakmai mellékletében felsorolt 162 településen projektet megvalósító mikro- és kisvállalkozások online előminősítő felülete 2021. 01. 04-től elérhető.
Social enterprises
A járvány hatásaira, a versenyképességre és tudományos módszertani kérdésekre fókuszált az első Vállalkozáskutatási Konferencia
November 17, 2020
A járványhelyzet miatt online került megrendezésre az I. Vállalkozáskutatási konferencia.
Social enterprises
A társadalmi vállalkozásokat támogató programok is bővítik a foglalkoztatást
September 30, 2020
„Európai viszonylatban is figyelemre méltó a társadalmi céllal rendelkező szervezetek munkaerőpiaci szerepvállalása Magyarországon. A szociális gazdaság foglalkoztatási lehetőségeinek megerősítése nyomán az elmúlt években nőtt a szektorban foglalkoztatottak aránya – mondta Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára társadalmi vállalkozások számára egy nemzetközi projekt keretében kiírt versenyen 2020. szeptember 30-án, az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. budapesti elektromobilitási látogatóközpontjában.
Social enterprises
Elkészült a társadalmi vállalkozások fejlesztését szolgáló Duna-régió stratégia
June 7, 2019
A környezettudatos táplálkozás népszerűsítésén dolgozó magyar gasztronómiai, az országosan egyedülálló, 0%-os hulladék kibocsátást elérő horvát textilipari és többek között a...
Social enterprises
Társadalmi innovációs megoldások a hatékonyabb foglalkoztatásért
May 30, 2019
A társadalmi innováció hatásának a mérése kiemelten fontos, mert ennek segítségével bizonyíthatóan látható és nyomon követhető az elért változás, mondta ....
Social enterprises
A DelFin projekt az IFKA hazai közreműködésével támogatja Közép-Európa vidéki régióiban a társadalmi vállalkozásokat
May 20, 2019
A magyarországi Hajdú-Bihar, a németországi Saalekreis, horvátországi Duga Resa, valamint az olaszországi Piedmont régióinak a szakemberei közösen dolgoznak a társadalmi vállalkozások állami támogatási és finanszírozási modelljeinek fejlesztésén, jelentették be a németországi Magdeburgban.
Recent Projects
Our services
  • Education
  • Partnership
  • Tranining and guidance
  • Consultancy
  • R+D activity
 
Contact Us
 
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.