"Biztosabb kézzel" - Vezetőképzés

Improving Job Opportunities
May 9, 2018
Vezetőképzés a tudatos, sikeres vezetői szerep megéléséhez

Február 20-21-én lezajlott az első két napos vezető képzés, ahol a GINOP 5.3.2-es projektben részt vevő kis-és középvállalkozások tulajdonos és menedzsment képviselői vettek részt.

A tréning során a résztvevők professzionális vezetői tanácsadóktól interaktív módon fejleszthették emberi erőforrás menedzsment skilljeiket. A 2 nap során foglalkoztak a vállalati célmeghatározás kommunikációjának fontosságával, a vezetői stílusokkal és a motiváció különböző eszközeivel.

A két nap intenzív tanulásról és tapasztalatcseréről szólt, számos jó gyakorlatot tudtak megosztani egymással az ország különböző iparágában és megyéiben tevékenykedő cégvezetők.

A képzés folytatódik március 19-20-án, ismét menedzsment témák kerülnek fókuszba, mint a vezetői visszajelzés adása és a teljesítményértékelés, motiválás.

Nagy izgalommal és készülődéssel várjuk a következő vezetői workshopot!

 

News

Improving Job Opportunities
Társadalmi partnerképzés Szigetváron!
February 12, 2019
2019. február 20-21-én kétszer egynapos társadalmi partnerképzést tart az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. Baranya megyében, Szigetváron a helyi állami, önkormányzati, forprofit vállalatok, cégek, valamint a civil, egyházi, oktatási és szociális szervezetek vezetői, képviselői számára.
Improving Job Opportunities
„Biztosabb kézzel” - Intézményvezetői képzés a tudatos, értékteremtő vezetői szerep megéléséhez
February 1, 2019
Intézményvezetői képzés az EFOP 1.5.3 konstrukció keretein belül - Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben a Mórahalmi járásban
Improving Job Opportunities
Újra EFOP 1.2.9 Szakmai Nap az IFKA-ban!
January 23, 2019
Ismét Szakmai Nap az IFKA-ban!
Improving Job Opportunities
EFOP 1.2.9 Szakmai Nap az IFKA-ban!
November 26, 2018
Újra Szakmai Nap az IFKA-ban!
Improving Job Opportunities
Munkaerőpiaci kompetenciák fejlesztése tréning
November 10, 2018
A „NŐNAP 365 Nő-Köz-Pont működtetése Nyugat-Baranyában, Szigetvár központtal” című pályázat (EFOP-1.2.9-17-2017-00102) keretében megrendezésre kerül az első tréning sorozatunk 2018. november 12-16 között.
Improving Job Opportunities
A női foglalkoztatás két új kezdeményezése
September 11, 2018
Novák Katalin, a Család- és ifjúságügyért felelős államtitkár nemrég jelentette be, hogy 2019-től a kisgyermekes anyukák számára tervben van egy új foglalkoztatási forma, az úgynevezett kismama-szövetkezetek, amelyeket a nyugdíjas és diák szövetkezetek mintájára kívánnak létrehozni.
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.