"Biztosabb kézzel" - Vezetőképzés

Improving Job Opportunities
May 9, 2018
Vezetőképzés a tudatos, sikeres vezetői szerep megéléséhez

Február 20-21-én lezajlott az első két napos vezető képzés, ahol a GINOP 5.3.2-es projektben részt vevő kis-és középvállalkozások tulajdonos és menedzsment képviselői vettek részt.

A tréning során a résztvevők professzionális vezetői tanácsadóktól interaktív módon fejleszthették emberi erőforrás menedzsment skilljeiket. A 2 nap során foglalkoztak a vállalati célmeghatározás kommunikációjának fontosságával, a vezetői stílusokkal és a motiváció különböző eszközeivel.

A két nap intenzív tanulásról és tapasztalatcseréről szólt, számos jó gyakorlatot tudtak megosztani egymással az ország különböző iparágában és megyéiben tevékenykedő cégvezetők.

A képzés folytatódik március 19-20-án, ismét menedzsment témák kerülnek fókuszba, mint a vezetői visszajelzés adása és a teljesítményértékelés, motiválás.

Nagy izgalommal és készülődéssel várjuk a következő vezetői workshopot!

 

News

Improving Job Opportunities
III. Vas megyei karrierhét, állásbörze és pályaorientációs show
September 10, 2018
Szeptember 10-14-én, Szombathelyen tartják meg a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara harmadik Karrierhetét, ahol az IFKA Szervezetfejlesztési munkatársai - mint a Vas megyei Család és Karrier Pont konzorciumi partnerei – szakmai résztvevőként vannak jelen.
Improving Job Opportunities
"Biztosabb kézzel" - Vezetőképzés
May 9, 2018
Vezetőképzés a tudatos, sikeres vezetői szerep megéléséhez
Improving Job Opportunities
Hatékony kommunikáció= asszertív kommunikáció
March 13, 2018
Az asszertív kommunikáció egy rendkívül hasznos tanult viselkedési forma, mely kommunikációs technikát tréningjeink során előszeretettel gyakorlunk.
Improving Job Opportunities
Generációs különbségek. Mítosz vagy valóság?
February 19, 2018
Manapság egyre többet hallani a generációs különbségekről, a munkahelyen együtt dolgozó babyboomerekről, X,Y-osokról, és a digitális bevándorlókról. - Cikkajánló a témával kapcsolatban
Improving Job Opportunities
Vezetői tréning sorozat
February 13, 2018
Az IFKA szervezetfejlesztési csoport trénerei február 20-21-én tartják meg a GINOP 5.3.2-es projekt keretében a kis-és középvállalkozások vezetőinek szóló workshop sorozat első alkalmát.
Improving Job Opportunities
Munkavállalói és vezetői műhelymunkák Hódmezővásárhelyen
January 26, 2018
A GINOP 5.3.2 projektünkben részt vevő 13 vállalatból 2 céggel tartottunk vezetői és munkavállalói műhelymunkát január 23-án, kedden, Hódmezővásárhelyen.
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.