Idén 50 cég kerülhet bele a magyar multikat nevelő EU-s programba

Industry development
February 13, 2020
Várhatóan mintegy 50 mikro-, kis- és középvállalkozás kerülhet be az idén a kkv-stratégia kiemelkedő elemének tartott Magyar Multi Programba (MMP) – jelezte egy csütörtöki szegedi eseményen Szepesi Balázs.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkára a minisztérium, az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szakmai rendezvényén úgy fogalmazott, „sikertörténeteket keresnek, sikertörténeteket szeretnének csinálni”, ezért szigorú jelentkezési kritériumokat támasztanak. Olyan vállalkozásokat keresnek, amelyek árbevétele, vagy az exportból származó bevétele jelentősen bővül.

A kiválasztott vállalkozásoknak támogatják a termék- és szolgáltatásfejlesztési elképzeléseit, a márka- és arculatépítését, a külpiacra való kijutását, a humán erőforrást, továbbá stratégiai és pénzügyi tanácsadást biztosítanak számukra.

A Magyar Multi Program EU-s pályázatokból épül fel, és az a célja, hogy a nagy növekedési és export potenciállal rendelkező cégek célzott, átfogó segítséget kapjanak a növekedéshez. 

Forrás:  portfolio.hu
Szeged, 2020.02.13., csütörtök

News

Industry development
A kormány elfogadta a KKV Stratégiát, melyben kiemelt szerepet kap az IFKA
January 25, 2024
A kormány célja, hogy az évtized második felében ismét a folyamatos növekedésé legyen a főszerep, 2030-ra pedig a gazdasági fejlettség az uniós átlag 90 százalékát érje el. Ennek érdekében felülvizsgálta és elfogadta a „a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások megerősítésének stratégiája 2019–2030” c. stratégiai dokumentumot (a továbbiakban: KKV Stratégia), és meghatározta a vállalkozások érdekében a következő két évben elvégzendő kiemelt vállalkozásfejlesztési intézkedéseket.
Industry development
Az IFKA az egyik nyertese az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj nemzeti versenyének
July 3, 2023
2023. július 3-án az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. képviseletében Szabados Richárd ügyvezető és Billo Kármen szakmai vezető vette át az üzleti környezet fejlesztése, és a vállalkozások külpiacra lépésének elősegítése elnevezésű kategória nyertesének járó díjat az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj nemzeti fordulójának átadásán. A díjat a VALI.HU - The personalised business information website című projekttel nyerték el.
Industry development
Modern Gyárak Éjszakája 2022. – A hazai élvonalbeli technológiák bemutatkozása
November 14, 2022
2022. november 11-én, immár hatodik alkalommal rendezték meg a Modern Gyárak Éjszakáját. A megnyitó a pécsi KONTAKT-Elektro Kft. telephelyén volt, ahol az országos programsorozat részeként tartott eseményt György László, a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára nyitotta meg.
Industry development
Hamarosan újra Modern Gyárak Éjszakája – ezúttal is hibrid formában nyitják meg kapuikat a hazai gyárak
October 27, 2022
2022. november 11-én immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Modern Gyárak Éjszakája programsorozat, az idei évben a Kulturális és Innovációs Minisztérium és az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. szervezésében. Ahogyan tavaly novemberben, úgy idén is hibrid formában: a személyes gyárlátogatások mellett virtuális túrák is színesítik a kínálatot.
Industry development
Nemzetközi szintű magyar cégek kellenek az ország sikeréhez
October 12, 2022
Nemzetközi szinten, akár világviszonylatban is versenyképes magyar cégek kellenek az ország sikeréhez - mondta a Magyar Multi Program szerdai oklevélátadó ünnepségén Budapesten a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára.
Industry development
Magyar Multi Program - Oklevélátadó és szakmai nap
October 12, 2022
2022. október 12-én a Kulturális és Innovációs Minisztérium, az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. és a Makronóm Intézet a Várkert Bazárban tartotta meg a Magyar Multi Program köré szerveződött, oklevélátadóval egybekötött szakmai napját. Oklevelet a program 2021. évi körében résztvevő és pályázati forrást elnyert 81 vállalkozás kapott.
Our services
  • Education
  • Partnership
  • Tranining and guidance
  • Consultancy
  • R+D activity
 
Contact Us
 
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.