Horizont 2020 ICT Event 2018

Industry development
July 2, 2018
CT Event 2018 – A Horizont 2020 kétévente megrendezésre kerülő infokommunikációs technológiai (IKT) konferenciája 2018. december 4-6-ig lesz Bécsben, az EU Osztrák Elnökségének keretében.

Az Európai Bizottság közel 5000 európai informatikai és kommunikációs kutatót, fejlesztőt és innovátort vár a Horizon 2020 harmadik IKT konferenciáján. A konferencián az Európai Bizottság bemutatja a Horizon 2020 második, 2019-20. évi IKT munkaprogramját, felhívásait, de az a Horizon 2020 többi területén - társadalmi kihívások, jövőbeni és feltörekvő technológiák - megjelenő IKT témájú felhívásokhoz kapcsolódó tájékoztatást, kapcsolatépítést is itt szervezi. A felhívások szakmai elvárásainak bemutatása mellett a rendezvény célja a projektelőkészítés, a konzorciumépítés és kapcsolatépítés elősegítése nemzetközi élvonalbeli kutatásra, az európai vállalkozások fejlődését, lehetőségeit ösztönző innovációra. A rendezvényen az Európai Bizottság közel 100 témafelelőse – azok akik az IKT programot komponálják, pályáztatják és a végrehajtást (szerződés és számonkérés) irányítják – várja az érdeklődőket és egyengeti a konzorciumok összejöttét. Mivel az IKT konferencia idején várhatóan a megszokottnál lényegesen többen látogatnak majd Bécsbe, javasoljuk, hogy szállását mielőbb foglalja le.

A rendezvényen:

  • Megismerheti a Horizont 2020 - 2019-20. évi IKT munkaprogramot, pályázati felhívások szakmai elvárásait
  • Megismerheti az IKT orientált pályázati felhívásokat a Horizont 2020 társadalimi kihívások és kiváló tudomány pilléreiben
  • Kiállítás keretében bemutathatja IKT projektjeinek eredményeit
  • Kapcsolatépítő szekciókban bemutathatja projektötletét, megismerheti és csatlakozhat mások projektkezdeményezéseihez
  • Személyes találkozókat szervezhet jövőbeni kutatási és innovációs együttműködések kezdeményezésére

Forrás és további információ itt.

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.