Felhívás a Pioneers into Practice 2020 program tréneri feladatainak ellátására

Green Economy
February 28, 2020
A Pioneers into Practice program a Climate-KIC klímaváltozási szakértőket célzó mobilitási programja. Az ipar, a KKV-k, kutatóintézetek, helyi kormányzati szervek, valamint nonprofit szervezetek munkatársait köti össze. A program lebonyolításához 2-3 fős trénercsapatokat keresünk, akik fő feladata a résztvevő szakértők és fogadó szervezetek tanulásának támogatása systems thinking és systems innovation témakörében.
Elvárások:

A program 2020-as ütemterve és a feladatok részletes leírása a
mellékelt dokumentumban található.

A jelentkezők meg kell hogy feleljenek a csatolt dokumentumban részletezett kompetencia standardoknak. Ezen felül elvárás a helyi klímaváltozással kapcsolatos ökoszisztéma, specifikus kihívások és lehetőségek ismerete. A jelentkezések elbírálásánál előnyt jelent a Climate-KIC programjaiban résztvevőként vagy coachként történt korábbi részvétel (pl. Pioneers, Journey, stb.).

A csoportos jelentkezési anyagban kérjük a feladatok, kompetenciák egyénenként történő részletezését, illetve a csapatvezető (Head coach) kijelölését; ő lesz a felelős a coaching feladat teljes, hiánytalan megvalósításáért.
A jelentkezőknek a Climate-KIC coach network tagjainak kell lenniük, vagy vállalniuk kell azt, hogy 2020-ben pályáznak.

A programmal kapcsolatos további információk elérhetők a honlapon.

Jelentkezési határidő: 2020. március 9.

A jelentkezés módja:
kérjük, hogy EUROPASS formátumú önéletrajzát (angol nyelven), valamint a pályázott pozícióra vonatkozó motivációs levelét fizetési igény megjelölésével küldje a viszlay@ifka.hu címre. Motivációs levelében kérjük, jelezze, ha már a Climate-KIC coach network tagja.

 

News

Green Economy
"Tisztítsuk meg az Országot!" projekt I. ütem
October 22, 2020
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium az illegális hulladéklerakók felszámolása érdekében nyilvános pályázati felhívást tesz közzé civil szervezetek, gazdálkodó szervezetek, egyházi jogi személyek és illegális hulladéklerakással érintett ingatlantulajdonosok számára. A „Tisztítsuk meg az Országot!” projekt 2020. évben megvalósítandó I. ütemének célja, hogy a Kormány Klíma- és Természetvédelmi Akciótervében foglaltak alapján sor kerüljön az ország területén elhagyott vagy jogellenesen elhelyezett hulladék felszámolására.
Green Economy
Pályázatot írnak ki elektromos rásegítésű kerékpárok vásárlására
September 23, 2020
Pályázatot írnak ki októberben elektromos rásegítésű kerékpárok megvásárlására, a keretösszeg 1 milliárd forint - jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára kedden Budapesten sajtótájékoztatón.
Green Economy
Tegyük körforgásossá, azaz hatékonnyá – virtuális gyakorlati tréninget szerveztünk
June 18, 2020
A CIRCE2020 (Expansion of the CIRcular Economy concept in the Central Europe local productive districts) projekt keretein belül az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. az LCA Center Egyesülettel közösen két napos virtuális tréninget szervezett 2020. június 4-én és 5-én.
Green Economy
Meghosszabbított jelentkezési határidő Pioneers into Practice programra
May 14, 2020
A Pioneers into Practice (PIP) programot a Climate-KIC, az Európai Innovációs és Technológiai Intézet innovációs közössége támogatja, magyarországi lebonyolításáért pedig az IFKA Zöld gazdaság osztálya felelős.
Green Economy
Tegyük körforgásossá, azaz hatékonnyá! - virtuális gyakorlati tréning az IFKA szervezésében
May 14, 2020
A CIRCE2020 (Expansion of the CIRcular Economy concept in the Central Europe local productive districts) projekt keretein belül az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. Zöld gazdaság osztálya az LCA Center Egyesülettel közösen két napos virtuális tréninget szervez 2020. június 4-én és 5-én.
Green Economy
Jelentkezés a Pioneers into Practice programba
March 19, 2020
Várjuk a jelentkezéseket szakértői és fogadószervezetek kapcsán: április 23-ig: a Pioneers into Practice (PIP) programot a Climate-KIC, az Európai Innovációs és Technológiai Intézet innovációs közössége támogatja, magyarországi lebonyolításáért pedig az IFKA Zöld gazdaság osztálya felelős.
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.